Benvinguda tardor

Aquest diumenge 21 de setembre entrem a la tardor. Una estació que ens dona moltes opcions per viure-la en família. A nosaltres ens encanta i us volem recomanar 4 coses per gaudir-la:

Celebrar la Castanyada.

Cuinar és una molt bona activitat per fer en familia. Descobrim gustos, processos; treballem psicomotricitat fina i habilitats; valorem l’esforç del treball,i del seu resultat … Els panellets són fàcils de fer a casa i permeten passar, amb els més petits, uns moments d’exploració i descoberta que segur recordareu durant molt temps. Us proposem un link a on trobareu la recepta per fer panellets . Segur que s’ho passaran d’allò més bé!

panellets_08

 

Descobrir els canvis en la natura:

Recollir fulles, bolets, tocar terra humida, enterrar-nos sota les fulles… Us recomanem una excursió en família a poc més d’1h de Barcelona: anar a passejar per un indret màgic com La Fageda d’en Jordà (al costat d’Olot). És una excursió que és pot fer amb nens molt petits doncs està molt adaptat i té serveis a molt a prop (també ja opció d’anar amb cavall o fer rutes guiades en petits grups).

fagedadejorda_1

Fer un cistell de tardor:

Castanyes, moniatos, bolets,  carabasses, magranes, …. Comprar aliments de temporada, deixar-los tocar, cuinar i gaudir dels gustos, textures i colors de cada estació. Podeu fer un aliment per setmana. Triar-lo, comprar-lo, saber coses d’ell (si té cançó infantil, si podem dibuixar-lo i pintar-lo, …) i preparar un plat amb aquest ingredient. Segur que us divertireu alhora que aprenem i passem estona junts! La nostra panera de la tardor passada va ser un èxit. A què ens va quedar maca?

IMG_1938

Fer manualitats amb elements de la tardor.

Les fulles són molt agraides i ens permet pintar-les o pintar amb elles, cosir-les per decorar-les, … A handmadecharlotte trobareu diferents idees de com fer manualitats per als petits i poder passar una tarda en família a casa. Us mostrem alguna de les propostes que podeu trobar en aquesta web.

 

1.1_6-leaves_draw_overview

owlleaves

 

Amb la tardor, també comencen les nostres activitats per a famílies (des dels que encara estan esperant l’arribada d’un nadó, fins a les famílies amb nens de 6 anys). Cosnulteu aquí totes les activitats i els horaris.

Aquest curs tenim moltes novetats:

  • Moixaines, carícies i massatges.

Per als més petits, menors d’1 any, us proposem un curs de 8 sessions per fer en família els divendres a les tardes (17h). És “Moixaines, carícies i massatges”. Una activitat on aprendrem a  comunicar-nos amb el nadó a través de la veu materna, el tacte suau de massatges i carícies, explorant amb sons i acompanyant-lo en els seus primers descobriments i contactes. És una activitat pensada per a famílies amb nens de 1m a 12m. Curs de 8 sessions d’una hora de durada. El preu del curs és de 95€ i inclou Cd amb cançons. El divendres 10 d’octubre a les 17h, hi haurà PORTES OBERTES. Si esteu interessats en assistir-hi, feu-nos arribar un email indicant nom, edat i telèfon de contacte.

Photo 07-04-13 16 14 16

  • Altres sessions de PORTES OBERTES:

    • Per a nadons (menors d’1 anys): El dijous 2 d’octubre, 11:30h, Ioga amb nadons i el dilluns 6 d’octubre, a les 11h, Gim nadons (estimulació sensorial i psicomotriu).
    • Per a nens de 1 a 3 anys: el dimecres 1 d’octubre, a les 17h , música i cançons per petits i el dilluns 6 d’octubre a les 17:15h (nens de 6m a 24m) Gim petits. 

Recordeu que cal reservar plaça i esperem veure’us aviat pel nostre espai i us desitgem una bona tardor en família!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.