Joguines Montessori i Waldorf

montessori_waldorf2A Mares, pirates i princeses creiem que el nen aprèn jugant, divertint-se. I justament, el que aprenem mentre gaudim, ens queda gravat al cap i al cor. Per aquest motiu a la nostra botiga hi trobareu un tastet de joguines que són materials per aprendre mentre es juga manipulant, experimentant i potenciant la creativitat.
Hi trobareu des de joguines per a despertar els sentits dels més petits (com les basades en la metodologia Montessori, fins a joguines de materials orgànics que potencien la imaginació de l’infant com les basades en la pedagogia Waldorf  que no tenen límit d’edat.

Metodologia Montessori

montessori_waldorfDissenyades per facilitar l’aprenentatge a través de l’experimentació i la manipulació directa. Ofereixen moltes possibilitats d’usos i edats. Inclou materials per aprendre en diferents àrees del coneixement però a Mares, pirates i princeses hi trobareu principalment les joguines per al desenvolupament dels sentits i de la vida pràctica.

Pedagogia Waldorf

waldorf2Es basa en oferir al nen percepcions àgils, naturals i orgàniques. Potencien que els infants descobreixin la seva propia creativitat i imaginació mentre creixen jugant. En són un exemple els ninos amb trets neutres que potencien la imaginació del nen que hi juga ja que és ell qui decideix si riuen, estan cansats o mengen.