Activitats i horaris

salaespai

Les nostres activitats es realitzen en un espai ampli -quasi 100m2, mulifuncional -obert o separat en fins a quatre ambients-, segur -sense barreres arquitectòniques- i adaptable en funció de qui rep l’activitat. Prova una activitat d’embaràs o amb un infant, t’hi trobaràs a gust.


ACTIVITATS PER A NENS i nenesnens

Els nens i nenes realitzen les activitats juntament amb el pare/mare o ambdós. Estan pensades per a la seva estimulació sensorial, i es basen en el joc, la música, la psicomotricitat i l’interacció amb els altres nens.

Totes les nostres actvitats tenen un preu mensual de 49€, excepte Music Together i les actvitats puntuals.

 

Activitats que estan en marxa:

Escoleta Educació lliure Enxaneta +info Tots els matins, de 9h a 15h

Psicomotricitat (<12 mesos) Dilluns a les 17:15h: 

Els pares i mares, i no les joguines, són els primers companys de jocs, els millors i els més eficaços. El teu fill no és un receptor passiu d’informació. Durant el primer any de vida, aprendrà a explorar-se a si mateix i al món que el rodeja utilitzant, al mateix temps, els seus sentits i els seus moviments. Durant aquesta etapa es desenvolupen quatre grups diferents d’habilitats:
1.- Aprèn a reconèixer moltes característiques del seu entorn.
2.- Perceb que ell és diferent al seu entorn.
3.- Aprèn a canviar el cos de postura i a moure’s en l’ espai.
4.- Aprèn a agafar, sostenir, deixar anar i manipular els objectes, segons els seus desitjos.
A Mima’m amb cançons els pares i mares, mitjançant cançons i músiques, podreu gaudir d’aquest desenvolupament i, al mateix temps, aprendre recursos i eines per afavorir el vincle amb el vostre petit. Activitat setmanal de 45 min.

Joc lliure i moviment (de 12 a 36 mesos) NOU!!! Dilluns a les 18h

Activitat conjunta entre nens i nenes i mares i pares per afavorir la relació, els vincles, la creativitat, el joc, a partir de l’exploració de l’espai, el material i la relació entre els altres membres del grup. El nostre espai està preparat per atendre les necessitats de les famílies i els nens. Activitat setmanal de 45 min.

Ioga en família (2 a 7 anys) Dimarts a les 18:00h

Activitat dirigida a famílies amb nens que vulguin gaudir del ioga amb els seus petits. Introduïm exercicis de respiració (pranayama) i postures de ioga (asanes) adaptades als nens i cantarem mantres, en un ambient tranquil i de confiança on s’enriquirà el vincle entre infant i adult.  Activitat setmanal de 60 min.

Ioga teens (11 a 16 anys) Dimarts i/o divendres a les 19:00h

L’adolescència és una etapa de trànsit de l’infancia a l’edat adulta També és una etapa de conflicte amb els pares, en la que pot ser difícil controlar les emocions i els impulsos. Amb el ioga podem treballar a través del cos, la respiració, la consciència postural i emociona,l i tot això compartit amb els pares pot ajudar a resoldre conflictes i gaudir d’un espai relaxat de comunicació.  Activitat setmanal de 60 min.

Música i cançons per a petits (grup 12 a 36m) Dimecres a les 18h

La música, la descoberta dels instruments i els jocs de falda són l’eix per a l’estimulació del nen i els lligams amb els pares. Es combinaran cançons típiques en català i castellà així com algunes en anglès. Aprendrem cançons tradicionals i d’altres més noves que ens ajudaran a connectar amb els nostres petits i a establir rutines i hàbits diaris junts. Activitat setmanal de 60 min.

Music Together (grup de 0 a 5 anys) Dijous a les 17:70h i a les 18:00h. 

Aprendràs 25 noves cançons i activitats de Music Together que podràs recrear a casa. Els petits s’ho passaran pipa sacsejant-se, picant de mans i sobretot tocant els instruments.
A més de les classes setmanals imaginatives i captivants, amb la inscripció rebreu material per a utilitzar a casa, accés al currículum i material de suport a través de la nova Music Together App, i la nova Newsletter familiar plena d’eines i idees per fer música.  Activitat setmanal de 50 minuts.

Music Together Big Kids (5 a 8 anys) Dijous a les 18:15h.

Music Together Big Kids és una classe de música i de moviment desenvolupada especialment per a les capacitats i necessitats del teu nen de 5 a 8 anys. Els nens grans tenen els seus propis CDs, llibres de cançons, i altres materials elaborats especialment per potenciar les seves noves habilitats i interessos. Activitat setmanal de 60 minuts. Preu per trimestre: 160 aprox. (consultar)

Tallers en família (de 3 a 8 anys) Un divendres al mes a ls 18:00h

Us proposem reunir-nos amb els vostres fills per ser part d’un conte. Explorarem, jugarem, dansarem i pintarem de colors un conte diferent. Activitat mensual de 60 minuts.  

Si vols saber si hi ha places per a alguna activitat contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari:

Els caps de setmana i els periodes de vacances també estem actius: consulta els Casals i les Festes d’aniversari. Et sorprendrem!

Anuncis