Activitats i horaris

salaespai

Les nostres activitats es realitzen en un espai ampli -quasi 100m2, mulifuncional -obert o separat en fins a quatre ambients-, segur -sense barreres arquitectòniques- i adaptable en funció de qui rep l’activitat. Prova una activitat d’embaràs o amb un infant, t’hi trobaràs a gust.


ACTIVITATS PER A NENS i nenes

Els nens i nenes realitzen les activitats juntament amb el pare/mare o ambdós. Estan pensades per a la seva estimulació sensorial, i es basen en el joc, la música, la psicomotricitat i l’interacció amb els altres nens.

Totes les nostres actvitats tenen un preu mensual de 49€, excepte Music Together i les actvitats puntuals.

Activitats:

Baby Bongo. Dissabte 16 de desembre. 17:30 h

Us hem preparat un taller de percussió per a petits de 10m a 5 anys.
Stephen Hund ve des de Nova York per fer-nos gaudir en família del ritme i la percussió. I ens cantarà en anglès, una gran combinació. Les places són limitades, així que reserva la teva plaça ja a infomarespiratesiprinceses@gmail.com . Preu 15€ adult i nen. Germà 3€.

Jumping Clay de Nadal. Dijous 3 de gener. 17:00 h

Per començar l’any, un taller de Jumping Clay, aquesta plastelina que pots moldejar i després s’asseca. Els nens i nenes poden crear les seves figures amb els eu propi estil.

Reserva la teva plaça ja a infomarespiratesiprinceses@gmail.com . Preu 14€ adult i nen.

 

Escoleta Educació lliure Enxaneta +info Tots els matins, de 9h a 15h

nens


Psicomotricitat amb música (3 a 12 mesos)
Dilluns a les 17:10h:
 

Els pares i mares, i no les joguines, són els primers companys de jocs, els millors i els més eficaços. El teu fill no és un receptor passiu d’informació. Durant el primer any de vida, aprendrà a explorar-se a si mateix i al món que el rodeja utilitzant, al mateix temps, els seus sentits i els seus moviments. Durant aquesta etapa es desenvolupen quatre grups diferents d’habilitats:
1.- Aprèn a reconèixer moltes característiques del seu entorn.
2.- Perceb que ell és diferent al seu entorn.
3.- Aprèn a canviar el cos de postura i a moure’s en l’ espai.
4.- Aprèn a agafar, sostenir, deixar anar i manipular els objectes, segons els seus desitjos.
Els pares i mares, mitjançant cançons i músiques, podreu gaudir d’aquest desenvolupament i, al mateix temps, aprendre recursos i eines per afavorir el vincle amb el vostre petit. Activitat setmanal de 45 min.

Motricitat amb música (3 a 5 anys) Dilluns a les 18:00h: NOU!!!

A través del joc i la música, els infants i els seus pares aconsegueixen gaudir d’un espai de llibertat i aprenentatge compartit i estimulant. Partint de propostes motrius juguem amb la música i experimentem les habilitats dels infants superant nous reptes de manera lúdica i amb el suport presencial dels pares, reforçant l’autostima i els vincles emocionals. Activitat setmanal d’1 hora.


MAMIfit postpart i embaràs
 Dimarts a les 17:00 i a les 18:10:
 NOU!!!

Exercicis adaptats a les diferents necessitats i fases de l’embaràs i del postpart, que ajuden a la tonificació del cos i la salut emocional. Activitat setmanal d’1 hora. + info

Música i cançons per a petits (grup 12 a 36m) Dimecres a les 18h

La música, la descoberta dels instruments i els jocs de falda són l’eix per a l’estimulació del nen i els lligams amb els pares. Es combinaran cançons típiques en català i castellà així com algunes en anglès. Aprendrem cançons tradicionals i d’altres més noves que ens ajudaran a connectar amb els petits i a establir rutines diaries. Activitat setmanal de 60 min.

Music Together (grup d’1 a 5 anys) Dijous a les 17:30h

Aprendràs 25 noves cançons i activitats de Music Together que podràs recrear a casa. Els petits s’ho passaran pipa sacsejant-se, picant de mans i sobretot tocant els instruments.
A més de les classes setmanals imaginatives i captivants, amb la inscripció rebreu material per a utilitzar a casa, accés al currículum i material de suport a través de la nova Music Together App, i la nova Newsletter familiar plena d’eines i idees per fer música.  Activitat setmanal de 50 minuts.

Music Together Rythm Kids (4 a 8 anys) Dijous a les 18:30h.

Music Together Rythm Kids és una classe de música i de moviment desenvolupada especialment per a les capacitats i necessitats del teu nen de 5 a 8 anys. Els nens grans tenen els seus propis CDs, llibres de cançons, i altres materials elaborats especialment per potenciar les seves noves habilitats i interessos. Activitat setmanal de 60 minuts. Preu per trimestre: 160 aprox. (consultar)

Activitat en família (edat segons activitat) Un divendres o dissabte al mes.
Us proposem reunir-nos amb els vostres fills per ser part d’un conte. Explorarem, jugarem, dansarem i pintarem de colors un conte diferent. Activitat mensual de 60 minuts. 

Si vols saber si hi ha places per a alguna activitat contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari:

Els caps de setmana i els periodes de vacances també estem actius: consulta els Casals i les Festes d’aniversari. Et sorprendrem!

Anuncis