Activitats i horaris

salaespai

Les nostres activitats es realitzen en un espai ampli -quasi 100m2, mulifuncional -obert o separat en fins a quatre ambients-, segur -sense barreres arquitectòniques- i adaptable en funció de qui rep l’activitat. Prova una activitat, t’hi trobaràs a gust.


ACTIVITATS PER A NENS I NENES

Els nens i nenes realitzen les activitats juntament amb el pare/mare o ambdós. Estan pensades per a la seva estimulació sensorial, i es basen en el joc, la música, la psicomotricitat i l’interacció amb els altres nens.

Activitats:

Escoleta Educació lliure Enxaneta +info Tots els matins, de 9h a 15h


HATHA IOGA amb l’Amanda  Dilluns a les 18:00h: 

La pràctica del ioga ens aporta beneficis en diferents nivells: ens ajuda a reduir l’estrès (físic i mental), el treball i control de la respiració ens permet alliberar les toxines del cos i gestionar millor les emocions. 
En aquestes sessions de Hatha Ioga es fan moviments suaus i lents per arribar progressivament a les postures (asanes). Es tracta d’harmonitzar les diferents parts del cos, tant físiques com mentals, per guanyar en flexibilitat, vitalitat, equilibri energètic, millorar la respiració i en general l’estat de salut. 

Activitat que es realitza en grups reduïts, de màxim 6 persones, apta per joves a partir de 12 anys. Per aquest motiu és ideal per compartir una rutina saludable amb el teu fill adolescent.

Activitat setmanal d’1 hora. Preus: 50€ mensuals. Mare + adolescent: 70€ mensuals.

musica
MÚSICA EN FAMILIA amb Christophe (2 a 6 anys)
Dimecres a les 17:30h

Programa emocionant i complet de música, moviment i percussió que ajuda als nens i nenes a completar el camí del desenvolupament de la música infantil des del seu naixement fins als 8 anys.
Les sessions estan dissenyades per ajudar els infants a desenvolupar les seves habilitats de ritme, obtenir un nivell més profund de comprensió musical i preparant-los per a la formació musical formal.

Activitat setmanal de 50 min. Preu: 180€ trimestrals (12 sessions).

 

JOClliureJOC LLIURE I EXPERIMENTACIÓ Dijous a les 17:00h (menors de 3 anys)  i a les 18:00h (de 3 a 5 anys)

Activitat ideal per compartir amb el teu petit una bona estona. Cada setmana es proposarà una activitat diferent com caixes i cartrons, teles i pilotes, taula de llum, instruments, circuits de psicomotricitat, etc. perquè els petits gaudeixin explorant les seves capacitats de forma lliure sota una mirada respectuosa.

Activitat setmanal d’1 hora. Preu: 50€ mensuals.

 

VIU ELS CONTES Un divendres al mes a les 17:30h (de 2 a 6 anys)contes

En aquesta activitat l’Anna ens explicarà un conte com mai ningú ho havia fet. Ens farà viure el conte a través de la música, els balls, el moviment, els jocs, etc. acabant amb una vivència creativa i col·laborativa amb tot el grup.

Activitat d’1 hora. Preu: A partir de 15€/sessió (depenent de l’activitat).

 

Si vols saber si hi ha places per a alguna activitat contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari:

Els caps de setmana i els periodes de vacances també estem actius: consulta els Casals i les Festes d’aniversari. Et sorprendrem!