Activitats i horaris

salaespai

Les nostres activitats es realitzen en un espai ampli -quasi 100m2, mulifuncional -obert o separat en fins a quatre ambients-, segur -sense barreres arquitectòniques- i adaptable en funció de qui rep l’activitat. Prova una activitat d’embaràs o amb un infant, t’hi trobaràs a gust.


ACTIVITATS PER A NENS i nenes

Els nens i nenes realitzen les activitats juntament amb el pare/mare o ambdós. Estan pensades per a la seva estimulació sensorial, i es basen en el joc, la música, la psicomotricitat i l’interacció amb els altres nens.

Totes les nostres actvitats tenen un preu mensual de 49€, excepte Music Together i les actvitats puntuals.

Activitats:

Escoleta Educació lliure Enxaneta +info Tots els matins, de 9h a 15h

nens


Psicomotricitat amb música (3 a 12 mesos)
Dilluns a les 17:10h:
 

Els pares i mares, i no les joguines, són els primers companys de jocs, els millors i els més eficaços. El teu fill no és un receptor passiu d’informació. Durant el primer any de vida, aprendrà a explorar-se a si mateix i al món que el rodeja utilitzant, al mateix temps, els seus sentits i els seus moviments. Durant aquesta etapa es desenvolupen quatre grups diferents d’habilitats:
1.- Aprèn a reconèixer moltes característiques del seu entorn.
2.- Perceb que ell és diferent al seu entorn.
3.- Aprèn a canviar el cos de postura i a moure’s en l’ espai.
4.- Aprèn a agafar, sostenir, deixar anar i manipular els objectes, segons els seus desitjos.
Els pares i mares, mitjançant cançons i músiques, podreu gaudir d’aquest desenvolupament i, al mateix temps, aprendre recursos i eines per afavorir el vincle amb el vostre petit. Activitat setmanal de 45 min.

Moviment lliure (3 a 5 anys) Dilluns a les 18:00h: NOU!!!

A través del joc i la música, els infants i els seus pares aconsegueixen gaudir d’un espai de llibertat i aprenentatge compartit i estimulant. Partint de propostes motrius juguem amb la música i experimentem les seves habilitats amb nous reptes de manera lúdica i amb el suport presencial dels pares, reforçant l’autoestima i els vincles. Activitat setmanal d’1 hora.


MAMIfit postpart i embaràs
 Dimarts a les 17:00 i a les 18:10:

Exercicis adaptats a les diferents necessitats i fases de l’embaràs i del postpart, que ajuden a la tonificació del cos i la salut emocional. Activitat setmanal d’1 hora. + info

 

 

Música i cançons per a petits (grup 12 a 36m) Dimecres a les 18h

La música, la descoberta dels instruments i els jocs de falda són l’eix per a l’estimulació del nen i els lligams amb els pares. Es combinaran cançons típiques en català, castellà ialgunes en anglès.  Cançons tradicionals i noves, que. ens ajudaran a connectar amb els petits i establir rutines. Activitat setmanal de 60 min.

 

Si vols saber si hi ha places per a alguna activitat contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari:

Els caps de setmana i els periodes de vacances també estem actius: consulta els Casals i les Festes d’aniversari. Et sorprendrem!

Un pensament sobre “Activitats i horaris

Els comentaris estan tancats.