Activitats i horaris

salaespai

Les nostres activitats es realitzen en un espai ampli -quasi 100m2, mulifuncional -obert o separat en fins a quatre ambients-, segur -sense barreres arquitectòniques- i adaptable en funció de qui rep l’activitat. Prova una activitat d’embaràs o amb un infant, t’hi trobaràs a gust.


ACTIVITATS PER A NENS i nenesnens

Els nens i nenes realitzen les activitats juntament amb el pare/mare o ambdós. Estan pensades per a la seva estimulació sensorial, i es basen en el joc, la música, la psicomotricitat i l’interacció amb els altres nens.

Totes les nostres actvitats tenen un preu mensual de 49€, excepte Music Together i les actvitats puntuals.

 

Activitats que estan en marxa aquest trimestre:

Escoleta Educació lliure Enxaneta +info Tots els matins, de 9h a 15h

Mima’m amb cançons (<12 mesos) Dilluns a les 17:15h: 

Els pares i mares, i no les joguines, són els primers companys de jocs, els millors i els més eficaços. El teu fill no és un receptor passiu d’informació. Durant el primer any de vida, aprendrà a explorar-se a si mateix i al món que el rodeja utilitzant, al mateix temps, els seus sentits i els seus moviments. Durant aquesta etapa es desenvolupen quatre grups diferents d’habilitats:
1.- Aprèn a reconèixer moltes característiques del seu entorn.
2.- Perceb que ell és diferent al seu entorn.
3.- Aprèn a canviar el cos de postura i a moure’s en l’ espai.
4.- Aprèn a agafar, sostenir, deixar anar i manipular els objectes, segons els seus desitjos.
A Mima’m amb cançons els pares i mares, mitjançant cançons i músiques, podreu gaudir d’aquest desenvolupament i, al mateix temps, aprendre recursos i eines per afavorir el vincle amb el vostre petit. Activitat setmanal de 45 min.

Joc lliure i creativitat (de 12 a 36 mesos) NOU!!! Dilluns a les 18h

Activitat conjunta entre nens i nenes i mares i pares per afavorir la relació, els vincles, la creativitat, el joc, a partir de l’exploració de l’espai, el material i la relació entre els altres membres del grup. El nostre espai està preparat per atendre les necessitats de les famílies i els nens. Activitat setmanal de 45 min.

Play group  (3 anys) Dimarts a les 17h

Our Playgroup is a group of babies with their dads and their mums. Let´s have fun, interact, explore, listen and play, and get out to the house to relax together with other babies and parents sharing moments and emotions. Native teacher.  Activitat setmanal de 45 min.

Lego and English (de 4 a 6 anys). NOU!!!  Dimarts a les 18h

Funny activity where children learn English playing with Lego. Our native teacher motivates them in the game through english, exposing them to the new language in a situation of natural learning and of total interest for the kids. Activitat setmanal de 50 min.

Robotics & English (6 a 10 anys) Dimarts a les 18:15h

Kids have the opportunity to design, create and build their Robots in classes. We work throughout the year for projects and classes are in English with our native teacher.  Activitat setmanal de 60 min

Ioga en família (6 a 11 anys) Dimarts a les 18:15h

Activitat dirigida a famílies amb nens a primària que vulguin gaudir del ioga amb els seus petits. Introduïm exercicis de respiració (pranayama) i postures de ioga (asanes) adaptades als nens i cantarem mantres, en un ambient tranquil i de confiança on s’enriquirà el vincle entre infant i adult.  Activitat setmanal de 60 min.

Ioga teens (11 a 16 anys) Dimarts i/o divendres a les 19:00h

L’adolescència és una etapa de trànsit de l’infancia a l’edat adulta També és una etapa de conflicte amb els pares, en la que pot ser difícil controlar les emocions i els impulsos. Amb el ioga podem treballar a través del cos, la respiració, la consciència postural i emociona,l i tot això compartit amb els pares pot ajudar a resoldre conflictes i gaudir d’un espai relaxat de comunicació.  Activitat setmanal de 60 min.

Juguem i ballem amb cançons (de 3 a 5 anys) Dimecres a les 17h

El joc es planteja com una activitat natural dels nens que els proporciona plaer, satisfacció i diversió. A més, és un mitjà de que disposa per experimentar, provar habilitats, relacionar-se, etc. A Juguem i ballem amb cançons, d’una banda adaptem música a jocs ja existents i, de l’altra adaptem danses de manera que esdevinguin un joc. Farem jocs d’expressió, dinàmics, de so i silenci, descobrirem danses tradicionals i jocs dansats que ja formen part de la nostra cultura i ens permetran gaudir del moviment, la música i la família. Activitat setmanal de 60 min.

Música i cançons per a petits (grup 12 a 36m) Dimecres a les 18h

La música, la descoberta dels instruments i els jocs de falda són l’eix per a l’estimulació del nen i els lligams amb els pares. Es combinaran cançons típiques en català i castellà així com algunes en anglès. Aprendrem cançons tradicionals i d’altres més noves que ens ajudaran a connectar amb els nostres petits i a establir rutines i hàbits diaris junts. Activitat setmanal de 60 min.

Music Together (grup de 0 a 5 anys) Dijous a les 16:30h i a les 17:20h. Divendres a les 17:00h i a les 18:00h: 

Aprendràs 25 noves cançons i activitats de Music Together que podràs recrear a casa. Els petits s’ho passaran pipa sacsejant-se, picant de mans i sobretot tocant els instruments.
A més de les classes setmanals imaginatives i captivants, amb la inscripció rebreu material per a utilitzar a casa, accés al currículum i material de suport a través de la nova Music Together App, i la nova Newsletter familiar plena d’eines i idees per fer música.  Activitat setmanal de 50 minuts.

Music Together Big Kids (5 a 8 anys) Dijous a les 18:15h.

Music Together Big Kids és una classe de música i de moviment desenvolupada especialment per a les capacitats i necessitats del teu nen de 5 a 8 anys. Els nens grans tenen els seus propis CDs, llibres de cançons, i altres materials elaborats especialment per potenciar les seves noves habilitats i interessos. Activitat setmanal de 60 minuts. Preu per trimestre: 160 aprox. (consultar)

Dansa’m un conte (2 a 6 anys) Un divendres al mes a les 18h i/o 19h.

Us proposem reunir-nos amb els vostres fills per ser part d’un conte. Explorarem, jugarem, dansarem i pintarem de colors un conte diferent. Activitat mensual de 60 minuts.  

Tallers en família (de 3 a 8 anys) Un divendres al mes

Ho anem publicant a les nostres xarxes socials.

Si vols saber si hi ha places per a alguna activitat contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari:

Els caps de setmana i els periodes de vacances també estem actius: consulta els Casals i les Festes d’aniversari. Et sorprendrem!

Anuncis