Casals

casals1A Mares, pirates i princeses us oferim la possibilitat de deixar-nos els vostres petits en els períodes de vacances, quan les escoles estan tancades però els pares encara treballeu.

Al nostre espai oferim casalet al setembre, al Nadal, Setmana Santa, finals de juny i juliol, i alguns dies de lliure elecció de les escoles.

casals3Mares, pirates i princeses és un espai adaptat on posem a la vostra disposició i dels vostres nens un ambient acollidor i unes activitats que van des de música, anglès o dansa a ioga, manualitats, contes, etc. Moltes  sorpreses més per passar-ho bé i fer amics!
Els casals són per a nens de 2 a 6 anys i cada monitor té un màxim de 7 nens al seu càrrec.

casals2L’horari és de 9h a 13h amb opció de dinar fins 15:00h.
Segur que us agradaran les nostres propostes. Els nostres casalets són diferents, ideals per als més petits! Veniu a veure’ns i pregunteu-nos tot el que volgueu.

Propers casals:  CASAL DE NADAL. Del 27 al 31 de desembre. Per a nens i nenes de 2 a 6 anys. De 9h a 15h (amb dinar inclòs).

Si  voleu reservar plaça per al vostre petit, truqueu-nos al 93 226 11 12 o bé ompliu el següent formulari i en breu rebreu confirmació.