Robeta de nadó: orgànica, de disseny i personalitzada.

Cada vegada hi ha més nens amb problemes de pell atòpica, amb al·lèrgies a la pell o amb una extrema sensibilitat. Aquesta moltes vegades surt a poc a poc, mentre el nen va creixent però també hi ha vegades en què els petits ja neixen amb aquests problemes tòpics.

La pell d’un nadó és molt delicada i vestir-los amb cotó orgànic sembla una molt bona opció. Ja fa anys que estan sortint alternatives eco, respectuoses i alhora, maques però Kupukupu és un gran descobriment. Laura ha creat aquesta marca de roba per a nens de 0 a 6 anys però especialitzada en nadons.

kupukupu 1

Aquí es fan els dissenys de les teles, es cusen les peces que es fan artesanalment i fins i tot, és poden personalitzar. Aconseguint així peces úniques i de qualitat per al nostre petit. Ens ha agradat tant que fins al 15 de novembre farem un especial a Mares, pirates i princeses. Us proposem un regal molt especial per aquest Nadal. Només cal seguir tres passos.

1.- Triar la peça que volem. 

kupukupu 2

2.- Escollir el disseny de la tela i si volem personalitzar la peça.

kupukupu 3

Si triem un hoodie o un leggings haurem de combinar dues teles (la de la peça i la de l’interior caputxa i dels peus dels leggings).

3.- Confirmar la comanda fent el pagament a la nostra botiga. A partir d’aquell moment, comença la creació de la nostra robeta i en 3-4 setmanes podrem tenir-la a les nostres mans. Us avisarem via email o telèfon que ja la teniu i la podeu passar a recollir en els nostre horari habitual. S’entrega dins d’una bonica capseta i, per les compres superiors a dues peces, es regala un nino per al nadó.

kupukupu 5

Esperem us agradi la proposta i us convidem a visitar la nostra botiga a on veureu algunes peces ja acabades i podreu comprovar la qualitat de cada peça. Segur us robarà el cor com a nosaltres.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.