Preparar-nos per la tornada. Setembre 2014

estiu14web

Una de les claus per estar més a prop de ser una família feliç és l’organització (amb flexibilitat!). Tenir les coses planificades ens ajuda a què els petits es sentin segurs i els allunyem de les presses i l’estrès de les últimes hores tant lligades als adults.

Per aquest motiu, us proposem marxar de vacances amb la tornada SEMI planificada. Us donem alguns consells:

  1. No apureu les vacances fora del vostre lloc de residència habitual fins a l’últim dia. Torneu un o dos dies abans. Per retrobar-nos amb el nostre espai.
  2. Passar un dia sencer a casa. Als nens els encanta poder re-descobir les joguines que fa temps no han vist. Ells estan distrets i nosaltres tenim més temps per poder omplir nevera, desfer maletes, …
  3. Prepapar la tornada a la rutina: abans de tornar a treballar parlar del què passarà aquests dies: els pares van a la feina i els nens aniran a casals, avis, … és una prolongació de les vacances però els pares hi serem poc. Cal parlar-ho amb els petits. Evitem sorpreses i els predisposem positivament davant l’activitat que faran.
  4. Fer junts la motxilla de l’escola i parlar del que hi faran. Remirar els treballs o dossiers que van portar a fi de curs, encoratgar-los front el munt de coses noves que aprendran, mirar fotos dels companys recordant a qui ens trobarem i que potser coneixerem companys nous, parlar del canvi de professora minimitzant pors (l’any passat no conexiem a la “Pili” i … oi que ens ha agradat molt! us ho heu passat molt bé a l’escola amb la Pili oi?)
  5. Involucrar-lo en el primer dia. Fer-lo important. Anar a comprar junts la motxilla, la bosseta del berenar, escollir un distintiu per la seva bata o motxilla, preparar-la roba junts, … Es sentirà gran, que la seva opinió compta, que allò que començarà val la pena, ho farem ser emocionat. Però recordeu no fer-ho amb pressa. No cal fer-ho tot. Triem la cosa que creiem que li agradarà fer amb noslatres al nostre petit i dediquem-li una tarda sencer
  6. Mantenir vincles que ajuden a acceptar millor els canvis. Si el vostre petit canvia d’escola, comença escola dels grans, … és bo deixar igual algun element de la rutina de l’any passat que sabem el feia feliç. Mantenir els dijous al parc, berenar tos els divendres amb l’àvia o seguir compartint temps i amics a Mares, pirates i princeses ;-D
Motxilletes

Motxilletes, macutos, i bossetes de berenar de la nostra botiga (15€ conjunt, 9€ i 6€ seperat).

Amb aquests petits consells marxem de vacances i us informem que tornarem el dilluns 1 de setembre amb  “El casalet” per a petits de 2 a 6 anys. Fem horari de matí, 9h a 14h i es pot venir per dies aïllats. .Per consultar programació, horaris i preus mireu casal setembre 14

I a les tardes estarem per informar-vos i anar tancant grups de les activitats que us hem preparat pel curs OCTUBRE 2014- JUNY 2015. Ja les podeu consultar a  activitats set-des Seguim oferint-vos les activitats que més us agraden com gim nadons, música i cançons, anglès, … i us hem preparat novetats com:

Moixaines, carícies i massatges

Per a nadons, els divendres a les 17h

Crafts en anglès

Per a nens de 4-5-6 anys, els dilluns a les 18h).

Ciència per a nens

De 4 a 7 anys, dimarts a les 18h). Treballarem conceptes científics acostant-los al món dels nens, fent-los descobrir i estimar aquesta disciplina des de petits. PORTES OBERTES Dimarts 9 de setembre a les 18h.

Ioga embaràs

Als matins (dijous a les 12h)

Dansa nadons

Dimecres a les 11h

Dansa embaràs

Als matins (dilluns a les 12h)

Gim pre part

Dimecres tarda

i un curs INTENSIU de pre-part i post-part  el dissabte 20 de setembre.

Print

Esperem passeu un molt bon estiu i que la tornada, sigui igual de bona. Nosaltres us esperarem amb els braços oberts!

Recordeu que si voleu rebre per email les nostres newsletters i estar al dia de totes les nostres activitats especials:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.