Escoles de pares, xerrades o formació per crèixer

Tot just ahir vaig assistir a la última xerrada del programa Créixer en família al que he estat assistint els dijous dels mesos d’abril i maig. Aquest programa del Departament de Benestar social i família de la Generalitat dona recursos de formació per a pares amb nens de 0 fins a 16 anys.

Com a mare, he participat als tallers de 3 a 6 anys amb temàtiques ben adaptades a les situacions i inquietuds que els pares amb nens d’aquesta edat vivim.

Tot just avui he rebut el link de la web on hi trobareu un “Calaix de Recursos” per poder consultar llibres, guies, webs i articles. Una eina més per poder anar creient com a pares, aquesta feina tan bonica però difícil a vegades. I després de xafardejar-la una mica la vull compartir amb vosaltres doncs moltes vegades no sabem a on buscar i la xarxa ens dona a vegades massa informació que és igual a desinformació (o no sabem la credibilitat de les fonts que estem consultant).

Us deixo el link  Web Créixer en Família: http://www20.gencat.cat/portal/site/bsf/menuitem.d4825f1176a317b43f6c8910b0c0e1a0/?vgnextoid=1c2472fae41a4210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=1c2472fae41a4210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

Espero que us sigui d’interès i us animo a anar participant, si en teniu l’oportunitat, a xerrades, reunions amb pares o trobades d’escoles de pares d’AMPES o d’espais com els nostres que intenten donar resposta a inquietuds i vivències en les què tot pare es pot trobar. Sempre és enriquidor. Fins i tot, com es comentava ahir a la xerrada de clausura, quan un dels temes o postures són contraris als teus. Qüestionar-nos el que fem, plantejar-nos noves situacions, i tenir un moment per “allunyar-nos” del nostre dia a dia i veure com actuem des d’una altra perspectiva ens dona, segur, una nova visió i ganes de seguir intentant ser els millors pares possibles, per a aquestes petites personetes que ens tenen el cor robat: els fills.

Photo 05-05-13 9 25 57

Aprofito per informar-vos que la propera xerrada a “Mares, pirates i princeses”  serà  “Primers auxilis infantils”, a càrrec de Paula Rodríguez (pediatre), el dimarts 11 de juny a les 18h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.