Activitats amb nens de 0 a 6 anys al Juny

Tot i que la caloreta no acaba d’arribar, ja estem al Juny: el mes en què comença l’estiu, les vacances dels petits i un munt de dies llargs que podem aprofitar en família. Ja sabeu que durant la setmana podeu fer un munt d’activitats amb els vostres petits a “Mares, pirates i princeses”  però us hem volgut afegir més opcions.

A continuació us informem de les activitats que us hem preparat:

 • Pilates embaràs.  Dilluns 3 de juny, 19:15h. Sessió GRATUITA.
  Sessió de Pilates light on adaptem els moviments bàsics de Pilates a totes les fases de la gestació. És molt important saber que hem de tenir força en el sol pelvià i en la faixa abdominal per a no sobrecarregar els nostres lligaments i articulacions, en aquest cas el Pilates per embarassades és ideal. Farem exercicis suaus d’elasticitat, facilitarem la mobilitat de la pelvis, tan important per afrontar el moment del part i farem més forts els músculs que més importància tenen en tot el procés d’embaràs i part. I, a més a més de preparar el cos per un bon part, està especialment indicat per a una ràpida recuperació post part.
 • pilotaXerrada “Lactància materna. Consells i productes per a la lactància materna” , en aquesta xerrada parlarem de què és el realment necessari, com saber quina talla necessitaràs, com triar els millors models, … i ho farem de la mà de mamáguapa. Serà el divendres 7 de juny, a les 18h. GRATUITA (places limitades, cal confirmar assistència via email). 
 • Taller de “Primers auxilis i seguretat infantil”,  la nostra pediatre Paula Rodríguez impartirà el taller que té una duració de 2h (amb sessió de preguntes inclosa). És una xerrada, que creiem hauria de ser bàsica per a totes les famílies amb infants de 0 a 36m. Degut a la concentració que es requereix en els temes tractats, demanem venir sense els petits per poder aprofundir al màxim en les indicacions a seguir en cada cas. Com sempre, entregarem un dossier i el cost és de 20€. Dimarts 11 de juny a les 18h.

primers_auxilis

 • Sessió de Ioga en família (1 a 6 anys). Respiracions, relaxació, jocs i moviments a través del ioga i amb els més petits.  Divendres 14 de juny, a les 17:30h i 18:30h.

19032011250

I el divendres 28 de juny farem la gran festa de fi de curs, de benvinguda a l’estiu! Amb música, teatre, regals i moltes sorpreses. No us la podeu perdre.

Us deixem el link del nosltre Estiutet (el casalet de juliol) https://marespiratesiprinceses.files.wordpress.com/2013/04/flyer-estiuet.pdf i us avancem que a les tardes de juliol també podreu gaudir de més activitats en família. Tic tac tic tac… podreu esperar per saber que us estem preparant?

activitats_juliol

2 pensaments sobre “Activitats amb nens de 0 a 6 anys al Juny

 1. laura aragn galbas diu:

  bona tarda, m’agradaria saber si per la sessi de Ioga en famlia s’ha de pagar alguna cosa i si s’ha de reservar plaa. Entenc que hi ha una sessi a les 17.30 i un altre a les 18.30h?

  moltes grcies, Laura

  El 29/05/13, “Mares, pirates i princeses. L’espai on compartir molt

  • Elisendas diu:

   Hola Laura, les sessions de ioga en família tenen un cost de 15e (pares amb nen/a). És una activitat molt maca que treballa molts punts diferents. Si esteu interessats en venir cal que ens enviis un email infomarespiratesiprinceses@gmail.com indicant edat nen i ja t’enviem la resta d’informació. Si encara no ho has provat… anima’t!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.