Mercat de Segona Mà (embaràs i petita infància)

4rt-mercat-de-segona-ma

Ara que ja ha arribat el fred i tots estem en procés de fer el canvi d’armari, us convidem a participar al nostre Quart Mercat de Segona Mà. Serà el dissabte 30 de novembre, d’11h a 15h i de 17h a 20h. Participar és molt fàcil. Segur que teniu un munt de coses noves com aquell cotxet que no vau fer servir perquè el vostre fill va anar sempre penjat als braços, o quasi noves com un escalfa-biberons per al cotxe o una plataforma d’aquelles que s’enganxen al cotxet quan tens el segon fill. I és clar, sempre ho anem guardant per si ve un altre nadó o per aquells amics que tenen nens més petits que els nostres però a vegades es queden a l’armari. Ara teniu una oportunitat per fer lloc a l’armari si esteu interessats a participar cliqueu aquí veureu les bases per participar.

Podeu consultar els primer articles que ja tenim al nostre àlbum del facebook   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=611456958890585&set=a.611456952223919.1073741835.183059278397024&type=1&theater Tenim cotxets per a bessons, roba embaràs, roba nen, joguines, trones, fundes per cotxet, … i si busqueu alguna cosa en concret i no la trobeu, aviseu-nos i us l’aconseguim!

Esperem que us animeu a venir i a difondre aquesta iniciativa que tant pot ajudar a moltes famílies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.