Regals especials. De qualitat i proximitat per aquest Nadal.

Per fi ha arribat el fred i pels carrers ja comença a veure’s les decoracions de Nadal. En breu estarem immersos en una espiral de consum que, tot i que any rere any baixa, sempre ens envaneixen en aquestes èpoques.

Des de “Mares, pirates i princeses” us proposem alternatives per a una bons regals de Nadal. Peces fetes a mà, amb productes comprats i produïts al país, fets amb molt de carinyo i amb molta originalitat.

Us en destaquem alguns dels molts que podeu trobar al nostre espai:

Nadó (0 a 12m)

– sonall del tió o del pare Noel fets a mà per Apunt. Perfecte per al primer Nadal dels més petits.

tio

– joguines de gantxet de Littlelephant o ninos de Monita Salero. Suaus, tous i pensats per als més petits de la casa. Perquè és important adaptar a cada etapa els jocs que corresponen.

Littlelephantcrochet

Petitons (1 a 3 anys)

– Conte amb pijama del personatge de Kalandraka. Un bonic conte de cartró que explica la història de’n RENAT. Es ven amb el pijama amb il·lustració del personatge del conte. Ideal per anar introduint el conte abans d’anar a dormir.

renat

– Joc de construcció El nan casteller. Es caracteritza per l’estabilitat i els angles rectes de les seves peces. Aquestes dues característiques permeten als més petits endinsar-se en les tècniques d’apilar-los i encaixar-los per obtenir estructures i escenaris diversos fomentant així la seva imaginació.

el-nan-casteller-travel

– Roba intel·ligent Bastida. Pantalons, faldilles i jaquetes que van creixent al mateix ritme que el teu fill. Amb dues úniques talles : 6m a 36m i 3 a 6 anys. Una bona inversió per estar guapo i còmode amb una peça de roba de qualitat.

bastida

– Kit per llar d’infants Zó. Els conjunts inclouen bata, triangle babes, 2 pitets plastificats, bossa berenar i bossa robeta. A més, col·laboren amb una ONG per protegir els elefants a Tailandia (i és que Zó vol dir elefant en japonés). Tenim talla de 6m a 36m. Versió nen i nena. Fet tot aquí amb molt carinyo i uns acabats de qualitat. Amb roba de cotó 100%.

bata_babero_bandana_mochila_guarderia1

Nens (3 a 7 anys)

– Kits de manualitats Didongo.Una caixa màgica a on trobareu tot el que necessiteu per explorar la imaginació en família. Té un conte, dues o més manualitats, proposta de reciclatge, detalls cursiosos, proposta de jocs, … que més es pot demanar per una tarda freda de Nadal?

Didongo-kit-20-dedos-1373229416

-Eduioga. Joc de ioga per a nens i nenes que fomenta valors i hàbits posturals sovint oblidats. Una manera fàcil i divertida de conixer el ioga. Un joc de ioga, una eina per l’aprenentatge. Perfecte per endinsar-nos al món del ioga en família, en la traquil·litat de casa nostra.

joc-de-ioga-eduioga

I per als pares, us proposem el llibre “100 canciones de adultos para oír con niños” de Litera. Un divertit llibre de la periodista Susana Monteagudo i l’il·lustrador Carlos Rubio, que recopila cent cancçons escollides per nens de 4 a 14 anys.

100canciones

Recordar-vos que totes les nostres activitats en família o per a la dona embarassada també es poden regalar. Pregunteu pels nostres “sobres regal”.

Esperem gaudiu de les festes, del moment d’estima al pensar en el regal i de l’instant màgic al veure la cara en obrir els regals.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.