Alimentar, menjar i comprar. Accions importants en la família.

Hi ha accions que fem cada dia i que la rutina i la repetició fa que els banalitzem però en realitat són crucials per la nostra salut i pel correcte desenvolupament dels petits. De fet, l’alimentació és un dels temes que més preocupen a les famílies amb nens petits i ho hauria de seguir sent en totes les demés fases de la nostra vida.

Els aliments que mengem, com els cuinem i la importància del seu origen o lloc de compra influeixen en la salut de cada família.  Un llibre que ens han recomanat i que ara us recomanem és “El detective en el supermercado“. En ell, en Michael Pollan, ens analitza com podem sortir de la confusió generada per la comunicació, el ritme de la societat occidental i  escapar de les malalties cròniques, ..  ens proposa tornar a la agricultura local i a la cuina regional.

el_detective_en_el_supermercado_de_michael_pollan_1Tracta temes com:

– No mengis res que la besàvia no reconeixes com a menjar.

– Evita productes que facin publicitat sobre que són saludables.

– Compra a la perifèria del supermercat.

– Paga més, menja menys.

L’autor ens convida a fer canvis en hàbits que de segur tindran una bona conseqüència sobre la nostra salut.

I seguint parlant d’alimentació, us proposem la xerrada pediàtrica sobre  Alimentació en la primera infància (0 a 3 anys). Lactància, introducció aliments i primers menus. La Paula Rodríguez, la nostra pediatra i assessora de lactància, us donarà informació sobre la importància de l’alimentació en aquesta primera etapa del bebè. Coneixereu com introduir els aliments, quantitats recomanades, com preparar menús diaris i com gestionar els vostres neguits.

La xerrada serà el dimarts 12 de novembre, a les 19h. Preu: 20€ (inclou dossier)

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès i us animem a reflexionar sobre els hàbits alimentaris i a millorar-los (si és el cas). Nosaltres ja ens hem posat deures a fer ;-D

 

3 pensaments sobre “Alimentar, menjar i comprar. Accions importants en la família.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.