Felicitats a tots els pares!

Com que al mes de març hi ha un dia molt important, des de Mares, pirates i princeses us hem preparat 2 maneres de fer més feliç al pare de la família. Segur que molts de vosaltres ja teniu idea de preparar-li alguna cosa però si voleu fer-li una sorpresa ben creativa o passar una estona activa amb ell… aquí us deixem les nostres propostes:

1.- Taller de Manualitat amb fang.

Ja tenim tancada la manualitat del divendres 9 de març a les 17:30h. Farem un taller de fang a on crearem i decorarem un rajola de fang per al nostre pare. El taller estarà dirigit per l’Angela Baldó, mare creativa que es dedica a la ceràmica i organitza tallers infantil on els petits, mitjans i pares, poden experimentar i estimular la seva creativitat amb el fang.

Si esteu interessats a fer aquesta activitat cal que reserveu plaça contestant a aquest email informant del nom del nen/a i edat. Els nens interessats hauran de portar: una forquilla, una cullera i una bata o roba de recanvi.

El preu del taller serà de 12€/nen. Hi haurà la possibilitat de portar-lo a coure i recollir-ho divendres següent cuit, embolicat i preparat per entregar al pare! (a decidir durant el taller).

2). Taller de MUGENDO (art marcial).

Us hem preparat un taller de MUGENDO amb en Alejandro Rubio, director de Mugendo Hospitalet que ens oferirà 2 sessions d’aquest art marcial idoni pels més petits: Grup de 3 a 6 anys el divendres 23 de març i per nens de 6 a 9 anys el dissabte 24 de març. Un taller amb el que hem volgut de els pares es sentin a gust jugant i movent-se amb els seus fills.

 “mi madre dice que es concentración, mi padre protección, yo digo que es divertido“.

Recordeu reservar plaça via email informarespiratesipirnceses@gmail.com o 93 226 11 12.

Esperem us agradin les nostres propostes i felicitem a tots els pares.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.