Carnestoltes en família!

Ens encanta el mes de febrer amb el dijous gras, l’enterrament de la sardina, la setmana de carnestoltes seguint les ordres que el rei més divertit que ens podem trobar encarrega als nostres fills: pintar-se la cara per fer por, anar amb un mitjó de cada color, o fins i tot, anar a l’escola amb pijama! Però no només és per diversió, sino perque el fet de fer la disfressa (sempre que no sigui massa complicada!) i el jugar a disfressar-nos sempre ens ha agradat.

Amb les disfresses els nens juguen a ser altres persones, a posar-se en situació d’altres, a ser valents, porucs, romàntics, … però també deixem volar la seva imaginació a l’acabar de completar les disfresses o al viure aventures a partir dels personatges que han escollit ser. Sempre em fa gràcia veure quan en una festa d’aniversari un dels nens treu el seu racó de disfresses i de cop i volta tots comencen a vestir-se i moltes vegades acaben representant una obra de teatre per als pares presents (que, òbviament, sempre acabem immortalitzant moments magics).

Des de Mares, pirates i princeses us hem volgut preparar una sèrie d’activitats per viure les disfresses i el carnestoltes en família.

  • Des dels més petits amb el Carnival parade  de Toddler Sense (1 a 3 anys). Farem una festa a on els nens podran venir disfressats i jugar amb els colors, les llums, la música, … i fins i tot tindrem la visita d’un drac màgic. Serà el dissabte 18 de febrer, al matí.

  • passant pel taller de decoració de galetes amb motius de disfresses, (a partir de 3 anys). El divendres 24 de febrer a les 17:30h us proposem celebrar el carnstoltes d’una manera ben diferents: decorant 5 galetes amb motius de disfresses. Animeu-vos a menjar-vos el carnestoltes!

  • fins el taller de manualitats a on crearem la nostra propia disfressa amb roba però sense cossir (per nens i nenes de 6 a 9 anys). A partir dels kits de Disfrazalia us proposem un taller on els més grans pugin crear la seva disfressa a partir d’un sol kit. Una disfressa que es podran endur a casa per poder tornar a posar-se-la quan ho desitgin! Aquest taller forma part del DIA DELS GEGANTS, el dissabte 26 de febrer, que farem 3 activitats per a nens de 6 a 9 anys que encara volen compartir moments d’oci i qualitat en família. Aquest primer dissabte us hem preparat dansa del ventre (11h), una sessió de body percussion (12h) i el taller de disfresses (13h).

I per a tots els que voleu saber-ne més us recomanem fer una ullada a http://www.sortirambnens.com/fires-i-festes/festivitats-tradicionals/314-carnestoltes.html (hi trobareu com calcular quin dia és carnestoltes, quan comença, d’on ve i com acaba, … i a més a més, hi trobareu les cançons de carnestoltes i dijous gras ideals pels nens).

Recordeu que cal reservar plaça a través del 932261112 o infomarespiratesiprinceses@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.