Musicoteràpia per a embarassades

Des de Mares, pirates i princeses” creiem que la música és un llenguatge que només ens pot aportar beneficis i a partir del mes de març us podrem oferir una nova activitat basada en la música en una etapa molt bonica de la vida de la dona i de la parella: l’embaràs.

Us proposem un taller de Musicoteràpia per a embarassades (al taller s’hi pot assistir amb les parelles). En aquest taller treballarem l’emoció de ser mares (i pares) d’una manera creativa i terapèutica, donant un espai a l’expressió física, emocional, espiritual i social. Mitjançant la musicoteràpia treballarem i enfortirem el vincle amb el nadó, canalitzarem les pors i angoixes de l’embaràs, acollirem la nova etapa i els canvis que es produeixen en el nostre ésser, i donarem la benvinguda al futur membre de la família. Mitjançant tècniques de relaxació, expressió corporal, treball amb la veu, tècniques actives i passives… també ens prepararem per al moment del part.

Presentació  Dijous 1 de març a les 19.15h. (sessió gratuïta que es pot assistir acompanyades de la vostra parella però cal reservar plaça).

El taller està pensat en 8 sessions d’1h, els dijous a les 19:15h, del 8 de març al 26 d’abril). Inversió: 98€ per embarassada o 150 per parella

El taller el conduirà Sònia Basco qui complementa els seus estudis musicals i d’educació social amb la titulació en musicoteràpia (UB), formació en art- teràpia, tècniques de relaxació i ioga. Amb 6 anys d’experiència en l’àmbit de l’ intervenció social amb eines creatives (dones, infants, adolescents, adults i persones amb discapacitat) i més de 2 anys com a musicoterapeuta i docent.

NOTA FOTO: Emerille.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.