Bon profit Carolina!

Ja tenim guanyadora de la promoció d’estiu. La Carolina Rivas ha aconseguit el sopar per a dues personas al Tabarca Langosta’s Club. Esperem que disfrutis de la llagosta en bona companyia. Felicitats!

I per a tots els que us quedeu a Barcelona aquest cap de setmana, us recomanem l’espectale “El sol fa tard” el dissabte 17 de setembre a les 11h en la Setmana del llibre en català. (Per a més informació consulteu http://www.sortirambnens.com)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.