Mercat de segona mà a “Mares, pirates i princeses”

Ara que en breu farem canvi d’armaris, us convidem a participar al nostre Primer Mercat de Segona Mà. Serà el dissabte 22 d’octubre, de 10:30 a 13:30h del matí. Participar és molt fàcil. Segur que teniu un munt de coses noves com aquell cotxet que no vau fer servir perquè el vostre fill va anar sempre penjat als braços,  o quasi noves com un escalfa biberons pel cotxe o una plataforma d’aquelles que s’enganxen al cotxet quan tens el segon fill. I és clar, sempre ho anem guardant per si ve un altre petit o per aquells amics que tenen nens més petits que els nostres però a vegades es queden a l’armari.

Ara teniu una oportunitat per fer lloc a l’armari i ajudar a altres famílies següint tres passos:

1.- Una vegada feu la llista del què teniu, ens la feu arribar a infomarespiratesiprinceses@gmail.com abans del 20 d’octubre donant-nos el vostre nom i  indicant què és, l’estat en què està i quan en preteneu aconseguir. Podeu fer-nos arribar fotos que sempre ajuden i que penjarem al nostre tauler.

2.- Nosaltres us respondrem l’email i us comentarem si hi ha moltes més coses com les que presenteu, si esteu al mateix preu, … ho incorporarem a la llista que penjarem al tauler a on la resta de gent podrà consultar i fer comentaris.

3.- El dia 22 d’octubre ens trobarem al nostre espai: els que porteu les vostres coses per canviar, per xafardejar i trobar el que esteu buscant. Tots els que participeu sereu convidats a un suc fresquet.

Mares, pirates i princeses també portarem robeta d’embarassada, una amaqueta, un seient de bany, … entre altres coses. Els diners obtinguts d’aquests productes seran integrament donats a Intermon Oxfam.

3 pensaments sobre “Mercat de segona mà a “Mares, pirates i princeses”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.