Novetats que arriben amb la Primavera

Amb el mes de març han arribat cosetes noves a la nostra botiga de “Mares, pirates i princeses” que ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres.

Binta's 2015 African inspired Children Clothing Collection

 

La primera, és la col·lecció de primavera estiu de Binta. La nova marca de roba de nens que ens ha arribat i de la que estem enamorades. Es dedica al disseny i confecció de roba i complements per nens i nenes de 0 a 6 anys.Tots els productes estan confeccionats al Senegal de forma artesanal i en colorides teles wax de cotó 100%.

Peto bebe

Binta neix de l’amor a Àfrica i als seus colors, de l’amistat entre països i en el respecte dels processos artesanals. S’escullen personalment els teixits, es confecciones en tallers a Senegal a on es respecten les condicions de treball per ajudar a famílies a la seva autosuficiència.


Binta's 2015 African inspired Children Clothing Collection
La segona és que podeu trobar a la nostra botiga un regal molt molt original i solidari. Es tracta de la campanya “Tu bebé va a regalar sonrisas” de la ONG Sonrisas de Bombay.  Sonrisas de Bombay porta 10 anys treballant amb les comunitats més desfavorides del nord de Bombay, lluitant contra la pobresa i pels Drets Humans. La campanya “Tu bebé va a regalar sonrisas” consisteix en un bonic mini-kit compost de un iman de nevera i un carnet de col·laborador que acompanyen el regal real: 3 mesos d’escolarització per un nen o nena d’un slum (les zones de barraques on viuen aquests petits).

Oi que és un bonic regal? A més ens pot ajudar a introduir i explicar conceptes com pobresa, solidaritat, compartir, ajudar, … als més petits. Des de Mares, pirates i princeses ja hem començat a col·laborar, i vosaltres, us hi animeu?

FullSizeRender

I la tercera és que hem establert una col·laboració amb ECOX 4D i ara podeu regalar els seus packs per als futurs pares: unes caixetes regal amb les que es pot aconseguir veure el petitó abans que acabin les 40 setmanes. Regalar ecografies 4D pot ser un regal molt original per als amics que estan esperant.

IMG_3766

Ja sabeu que tenim moltes cosetes més. Esteu convidats a venir al nostre espai per xafardejar!

Aprofitem per informar-vos que el divendres 13 de març hi ha ludoespai de 17h a 19h i a les 17:30h tenim una xerrada gratuïta pels assistents del ludoespai: taller de lectura d’etiquetes dels productes que ens posem a la pell. Com saber llegir-les i detectar els components nocius. Recordeu que només ens heu de confirmar assistència via infomarespiratesipricneses@gmail.com o 932261112.

xerrada productes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.