Activitats amb nens per a caps de setmana. Gener


festa4anys

Donem la benvinguda al 2015 celebrant els nostres primers quatre anys. El passat divendres 9 de gener vam fer una petita festa per a celebrar aquest moment amb les famílies que compartiu moments al nostre espai i feu possible que anem sumant anys i experiències. Gràcies a tots!

Us deixem el nostre timing amb les activitats fixes cada setmana. N’hi ha per a nens de 2 mesos fins als 6-7 anys. Xafardegeu i no dubteu en preguntar-nos per la que us interessi més:

horari
També, tot aquest mes, tenim una promoció molt especial: de la mà d’Ecox, regalem ecografies 4D a les embarassades que s’apuntin a fer activitats amb nosaltres, tant Ioga com Gim prepart,.

la sonI el dissabte 31 de Gener, farem la nostra primera xerrada pediàtrica de l’any. Serà sobre un tema que sempre preocupa a les famílies amb nens petits La son en la infància: pors, dubtes,mites, necessitats i conciliació familiar. Us proposem passar un matí al nostre espai, resolent tots els vostres dubtes sobre aquest tema tant important. A càrrec de la nostra pediatra Paula Rodríguez i durant 1h i 30 minuts parlarem de les diferents opcions a l’hora de dormir, els problemes a les nits, com ens afecten i què podem fer per millorar el descans de tota la família. Recordeu que podeu venir els dos pares i també podeu portar el vostre petit, ja que l’hi tenim un espai reservat.

Hora: 11:00h. Preu sessió: 20€
Reserveu plaça al nostre mail o per telèfon en el 93 226 11 12

Tanquem aquest post amb un avanç de les activitats familiars que us estem preparant pel Febrer. El proper 5 de febrer us oferim un taller molt útil destinat als vostres petits. Reconeixem les emocions . De la mà de la nostra psicòloga Elisenda i amb el suport de diferents materials educatius, els hi donarem eines i recursos per a que aprenguin a reconèixer tant les seves emocions com les dels altres. Ja podeu reservar plaça al nostre mail o per telèfon al 93 226 11 12.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.