Benvingut setembre!


Photo 14-08-13 14 04 41

Estem a mitjans de setembre, un moment de tornada a la rutina (que per les famílies amb nens petits ja sabem que és molt bona!).
Per començar amb optimisme i carregats d’energia positiva us recomanem un llibre que ens hem lllegit aquest estiu i que segur us anirà bé per a tots els que teniu nens. “M’agrada la família que m’ha tocat. Educar els fills en positiu”.

Perquè tal i com ens comenta Carme Thió, psicologa experta en educació infantil i autora del llibre,   “Tots els pares i mares voldríem construir famílies en un entorn de benestar, alegria i bon humor, amabilitat i confiança, calma i comunicació. Hem d’acceptar que cada fill, cada filla, són únics i diferents i que també ho són la manera d’estimar-los i la relació que hi establim. aquest és un bon punt de partida perquè sapiguem trobar recursos i estratègies que ajudin a estrenyer vincles dins la família i ens situïn en bona posició per ser millors pares.”

Us passo el link de l’autora  ( http://vimeo.com/57206657  ) i … us dessitjo una bona i profitosa lectura.

Molt bon setembre a tots ;-D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.