Activitats per a nens de 0 a 6 anys (setembre-desembre 2013)

Dilluns 2 de setembre tornem de les vacances amb les piles ben carregades. I amb moltes ganes de compartir noves activitats!

Durant els matins del 2 al 10 de setembre, de 9h a 14h us oferim el servei de Casalet per a nens de 3 a 6 anys. Farem manualitats, contes, música, psicomotricitat, … El preu per nen és de 15€/dia. (Interessats contacteu vía email infomarespiratesiprinceses@gmail.com)

activitats

Sabem que donar les activitats amb temps ajuda a les famílies al complicat exercici d’organització i planificació familiar. Així que us deixem el link triptic setembre a on podeu consultar el tríptic amb les activitats del trimestre de “SETEMBRE a DESEMBRE 2013”:

  • activitats per a l’embaràs (ioga embràs, pilates embarassades i xerrades com la lactància, el son del nadó, …). També hi ha l’opció d’obrir un grup d’ embaràs musical (les interessades poden enviar email a infomarespiratesiprinceses@gmail.com),
  • activitats per als més petits (0 a 3 anys) com estimulació psicomotriu i musical, ioga amb nadons, dansa amb nadons, música, anglès, …)
  • activitats pels més grans (3 a 6 anys) com juguem i ballem amb música, ioga, Music Together, anglès amb Kiddo i dansa en família).

Seguirem fent xerrades pediàtriques amb la Paula Rodriguez i de pre-part i post part amb la nostra doula Vicky i la nostra llevadora Maria.

També tenim novetats com la dansa de la mà d’Anna R Campi, Terapeuta en Dansa i Moviment (Màster per la UAB). La nostra nova col·laboradora està formada en dansa clàssica i contemporània, i en altres tècniques corporals. I ens conduirà sessions de dansa i moviment per a totes les edats i etapes vitals: amb dones embarassades, mares i nadons, infants, adults i en família.

Una altra novetat és l’espai de mares dels dimarts al matí. Posem el nostre espai a la vostra disposició perquè els vostres petits juguin una estona en un entorn especial mentre les mares esteu relaxades llegint, fent un cafè o assistint a una xerrada o activitat especial.

I el Play group dels dimecres al matí és un espai de trobada per a pares amb nens de 3 a 24m a on juguarem, cantarem i ens relacionarem en anglès. Hi ha la possibilitat de contractar aquesta activitat amb el Baby’s Best Start per només 85€/m ambdues activitats.

Esperem us agradin les activitats i en trobeu almenys una que encaixi amb la vostra família. Recordeu que estem oberts a suggerències sobre noves activitats o serveis que puguin oferir-vos fer créixer gaudint de la família.

Bona tornada a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.