Nova activitat en anglès per a famílies amb nens de 5 a 8 anys

Ja sabeu que oferim un primer contcate i immersió a l’anglès per a nens de 2 a 5 anys tots els dimarts a la tarda de la mà de Kiddo (veure metodologia Metode kiDDo) a les sessions de IT’S TIME TO PLAY.

Easter Egg.

I a partir d’aquest mes, us oferim una nova activitat: LITTLE ARTISTS! També de la mà de Kiddo però per a nens més grans, de 5 a 8 anys. En aquestes sessions farem manualitats en anglès. Per jugar i anar treballant l’idioma de manera pràctica i intuitiva. I que millor que emportar-se a casa les manualitats ja fetes. La primera sessió serà dimarts que ve, 19 de març a les 18:30h i farem un regal ben original pel pare. Diversió i creació 100% en anglès!!

Vine a passar una tarda divertida i diferent en anglès!

Per reservar plaça infomarespiratesiprinceses@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.