Activitats per a famílies de 0 a 6 anys pel maig

Amb els maig arriben els dies més llargs, més hores de sol, i amb elles, ens carregem d’energia, optimisme i ganes de fer coses. D’aquí que us proposem un mes ple d’activitats (   activitats-maig-2012 ).

Us en destaquem:

  • Especial Baby Sensory Dia de la mare. Come and join the fun on this special day with a delicious pic-nic, a relaxing bath full of bubbles, a wonderful foot massage, romantic music, butterflies, scents, colours, textures, flowers, ribbons, pom-poms, our special exploratory play area and lots more… Cost 15 euros. Times: 10.45-11.45 for babies from 0-13 months (English) and 12.15-13.15 for babies from 0-13 months (Spanish)
  • Dansa del ventre, divendres 11 i 25 de maig. Amb dos grups (17:30h de 3 a 6 anys i 18:30h de 6 a 9 anys).
  • Taller d’anglès de la mà de Kiddo, divendres 18 de maig a les 17:30h. Ideal per a nens de 2 a 6 anys aprenem anglès a partir dels jocs i les repeticions sobre activitats diriguides sobre un tema. Avui ens tocarà If you are happy… Segur que ens ho passarem molt bé!
  • Bikini party, el divendres 18 de maig farem una activitat només per a mares. Us presentarem la col·lecció de bikinis de Mi&Co en un entorn molt festiu. Serà la nostra festa per a les mares al maig. Esteu atentes que us n’anirem informant!
  • Taller de conte amb manualitat, diumenge 20 de maig. Us proposem venir a viure una nit bestial i a gaudir creant la nostra propia disfressa. Taller per a famílies amb nens a partir de 2 anys.

I al maig també tenim un dia màgic per a nosaltres: el primer diumenge de maig és el dia de la mare. I és clar, sent mares i tenint aquesta bonica paraula al nostre nom, ho hem volgut celebrar!

Totes les mares que facin una mensualitat o dos tallers especials amb nosaltres entraran al sorteig de un massatge relaxant de 30 minuts de mans de la nostra fisioterapeuta i un refrigeri natural. El massatge es podrà gaudir durant el mes de juny i podeu comptar amb el nostre servei de cangur mentre us el fan.

Recordeu que si esteu interessats en alguna activitat ens heu de confirmar l’assistència a través de l’email infomarespiratesiprinceses@gmail.com o trucant al 93 226 11 12.

Esperem gaudiu de les nostres propostes i del mes de maig!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.