Preparar els armaris pel bon temps!

Sembla que per fi podrem comptar amb el solet i un temps més càlid que farà que en pocs dies comencem a lluir les manigues curtes i les caçadores texanes. La primavera ens encanta i més els dies de sol però sense aquella calor dels mesos d’estiu. I quan aquests dies arriben, les famílies han de dedicar un dia a “fer armaris”. És qüasi un joc en què els grans trobem peces de roba que ja mai més ens posarem (o que ni hem arribat a estrenar), barrejades amb aquelles samarretes que alguns pares tenen i que, tot i estar descolorides i ni enrecordar-nos quan de temps fa que ens acompanyen, són indispensables per a passar un bon estiu. Els grans hem de fer un exercici de contenció i realitat per a poder apartar el que ja no volem o no necessitem i podríem fer una llista per a comprar el que ens fa falta (i que mai fem doncs la febre del bon temps ens farà comprar més del que realment necessitem!).

Però amb els nens…. l’armari es fa diferent. Sembla mentida que aquell vestit que l’any passat vam guardar sense estrenar ara ja ens vagui petit. Quasi sempre ens sorprenem al constatar que els petits han crescut més del que ens sembla i a vegades, cal acabar renovant tota la roba d’estiu.

Des de “Mares, pirates i princeses” us volem fer dues propostes (i una manualitat):

  • Recollir tota la roba dels petits que ja no feu servir i encara estigui bé i portar-nos-la al 2on Mercat de Segona mà que farem el 2 de juny al matí. Us recomanem que aprofiteu la neteja i reviseu tots els artíctles d’embaràs i criança que teniu per si hi ha coses que afegir per a canviar o vendre.

  • I si us fa falta robeta nova per als petits…. us volem recomanar les nostres noves adquisicions: Totes elles fetes a mà!

Monita Salero. Les monitas ens han conquistat! Robeta per a bebès feta a mà i amb el carinyo que hi posaria la teva avia. Són peces úniques que cuiden fins l’últim detall. De totes maneres, si t’enamores d’algun conjunt que ja s’ha venut, te’l poden fer expressament. Només hauràs de donar-los les mides. Podeu trobar conjuntets de gorrets d’estiu amb peucs (per nen i nena) i jerseiets i vestits d’estiu a la nostra botiga. Us recomanem xafardejar la seva web per a desobrir la seva història.  (http://www.monitasalero.com/p/making-off.html)

Tinikling és la proposta de roba orgànica per a nens de 0 a 6 anys que podeu trobar al nostre espai. Treballen amb cotó orgànic per poder tenir cura de les pells atòpiques des de ben petits. Justament la neboda d’una de les dues artistes les va inspirar per crear una col·lecció orgànica, divertida i amb missatges molt positius! Noslatres tenim pitets, calcetes, bodis i samarretes per a nens i nenes de 0 a 6 anys. Podeu xafardejar la col·lecció completa i el seu esperit a la seva web (http://www.tinikling.es/es/)

I els nostres clàssics, La Teranyina amb els seus colors i ninots fets a mà que ens carregen d’ optimisme i la diversió més moderna de Miniparanoid.

Per acabar el dia de “fer armaris” us recomanem fer una manualitat en família: podeu preparar boniques bossetes perfumades amb forma de samarretes. Us adjuntem el link amb el vídeo que explica com fer-les. Només un consell: amb nens de 2 a 6 anys queda molt millor si les fem “un pèl més grans” i les decorem amb cintes de roba, botons, les pointem amb rotuladors i purpurina, etc.  http://juegos-y-hobbies.practicopedia.lainformacion.com/manualidades/como-hacer-una-bolsita-perfumada-12897

Esperem us agradin les nostres propostes i passeu un bon dia de “fer armaris” ;-D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.