Noves activitats en família: el dia dels GEGANTS (nens de 6 a 9 anys).

Fa temps que volem oferir un dia per a les famílies que tenen nens de 6 a 9 anys i que encara volen fer activitats amb els pares. Per aquelles famílies que volen passar un matí junts hem organitzat el dia dels GEGANTS que farem un cop al mes. Aquest febrer serà el divendres 24 i dissabte 25 de febrer i us proposem 4 activitats diferents, a on la inscripció potser per 1, 2, 3  o les 4 activitats.

Divendres, 24 de febrer:

– 17:30h taller de decoració de galetes amb motius del carnaval. Cada nen podrà decorar 5 galetes diferents amb motius de disfresses. Prepareu-vos per passar-vos-ho genial i menjar-us les disfresses! (Preu 20€ nen. Poden participar en aquest taller nens a partir de 3 anys).

Dissabte, 25 de febrer:

– 11h taller dansa del ventre mares i nenes de 6 a 9 anys. El taller inclou tot el material per a passar una hora de moviment i diversió entre m´suica i amb altres famílies. Ens pintarem, ens col·locarem els mocadors de monedes i els vels i… llestes per a ballar!

– 12h taller de body percussion per a nens i nenes de 6 a 9 anys.

– 13h el taller de disfresses per a nens de 6 a 9 anys. En aquest taller construirem la nostra disfressa. Cada nen rebrà un kit sorpresa. Podrà ser una poma, un ou ferrat, un sol o una pastanaga. Junts retallarem la tela seguint el patró, seguirem les instruccions per fer el disfras, l’enganxarem (no es necessita cosir) i el pintarem per acabar de donar-li el toc final. I quan ho tinguem tot fet… ens pintarem la cara!

El preu de cada taller té un cost de 15€ nen (l’adult que l’acompanya no paga). El preu per a germans és reduït i si una mateixa família s’apunta més d’un taller tindrà l’esmorzar inclòs.

Esperem que amb aquesta nova alternativa més famílies puguin gaudir del nostgre espai. Recordeu que cal reservar places a tarvés de informarespiratesiprinceses@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.