Primer dinar de pares del 2012

Aquest divendres 27 de gener, de 14h a 16h, farem el primer dinar de pares del 2012.

La proposta neix de facilitar un espai i un moment a on els pares i mares amb nens de les mateixes edats pugin conèixer-se, parlar, compartir experiències, dubtes, inquietuts i alegries sobre l’apassionat i distret viatge de ser pares en un ambient proper, alegre i distès. Ens reunirem cap a les 14h per dinar (un catering d’un restaurant del barri) i conèixer-nos i definir grups per les seguents sessions. Farem 3 grups:

1) Benvingut nadó. Pares i mares amb fills fins 1 any.

2) Primeres passes. Pares i mares amb fills de 1 a 3 anys

3) Sóm gent petita. Pares i mares amb fills de 3, 4 i 5 anys.

Una vegada fets els grups, ens reunirem un cop al mes amb les famílies del nostre grup per parlar de temes que ens interessen i per compartir punts de vista sobre els primers anys de criança. En aquestes trobades ens acompanyaran la nostra psicòloga Elisenda, que tots ja coneixeu, i la Paula, la nostra pediatra i assesora en lactància, per acompanyar-nos, facilitar-nos informació o estar només de suport. També comptarem amb un ampli ventall de col·laboradors (nutricionista, fiso, infermer, doules, …) per preparar xerrades o invitar-los a les sessions si les inquietuts de les famílies apuntades ho requereixen. Bé, la idea ja la tenim però és un projecte que les famílies apuntades aniran definit i fent-se seu en funció del grup d’edat i necessitat dels pares en aquell moment.

Us animem a probar aquest dinar de pares , un servei que a nosaltres ens haguès encantat poder assistir quan vam tenir el nostre primer fill. Esperem poder fer-ne molts més!

Les famílies interessades poden rebre més informació a través de infomarespiratesiprinceses@gmail.com

Preu de la sessió mensual per un dels pares (inclou dinar) 25€ (si ve la parella són 32€).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.