Coses maques i pràctiques per embarassades, mares i nens

Per si heu de fer un regal (o un auto-regal!) us proposem 3 bonqies idees.

Per a embarassades. Us proposem un kit molt original. És el “wardrobe in a Box” de Boob. Ve presentat en una caixa rosa molt maca i està compost de 4 peces indispensables per a qualsevol embaràs:

– un top de tirants perfecte per a l’embaràs i la lactància

– uns pantalons negres

– una peça màgica que tant pot ser una faldilla com un top

– i una jaqueta creuada.

I tot en negre ideal per combinar entre les peces del “Box” o amb qualsevol altra peça del vostre armari. A més, és fet amb cotó orgànic respectant al màxim les pells delicades (i barrejat amb una mica de lycra per encaixar millor en les corbes de cada mare).

Per a nens (0 a 3 anys). Us proposem dues opcions:

– Qualsevol llibre de la col·lecció “El petit Edu” de l’Editorial Juventud. Amb aquests llibres de tapa dura, els més petits poden començar la seva relació amb la lectura a la vegada que juguen i es veuen reflexats en el personatge de l’Edu. Hi ha temàtica per a cada moment però són especialment bons els dedicats a treure el bolquer i el xumet (amb versió per a nena amb la “Marina”).


– Un instrument de fusta com els que podeu trobar a la nostra botiga fets a Sri Lanka a través del comerç just. Són una bona opció per a jugar explorant sons, fent que siguin ells els que descobreixen ritme, intensitat i diversió.

Per als nens i nenes grans (de 3 a 6 anys o més). Us proposem un cohet per a construir, pintar, jugar a anar la lluna, … o descobrir la capacitat que tenen aquestes joguines de convertir-te en un nen o nena més de la mateixa edat que el teu fill. Segur que tindreu aventures per a dies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.