Benvingut desembre!

Donem la benvinguda al darrer mes de l’any amb un munt d’activitats pensades per a les famílies. Aquest desembre us proposem:

  • Divendes 11 -12-2015 (17:30h) Dansa’m un conte: La magia del  Nadal! Vine a viure un conte d’una manera diferent. Amb la música i la dansa. Participant tu també en la història. Preu 15€ (família)

 

  • Dissabte 12-12-2015 (11h): Taller de contes sobre la pell, amb l’Elena Andrès de (AEMI). Una proposta familiar per aproximar-nos al massatge infantil quan d’una manera més rica. amb sons, textures, ritmes, melodies, … ideal per gaudir en família amb nens de 0 a 3 anys. Preu per nen i pares 20€. 

Sm6c-Articles per a mares i nadons-25-6-9-jp 05

  • Dissabte 12-12-2015 (amb cita previa. Matí). Entremansdart estarà al nostre espai per fer escultures de les mans i peuets dels vostres petits. Un record per a tota la vida i un magnífic regal per aquestes festes. Preu a partir de 35€. Només necessitaràs 15 minuts per aconseguir aquesta escultura. Bonic oi? Doncs només cal que reservis cita via email infomarespiratesiprinceses@gmail.com

maipeu

Per cert, la nostra artista també fa aquests preciosos bols amb el motlle de la pantxa d’embarasades. Teniu una millor idea per regalar a una futura mare? Doncs a la nostra botiga ho podeu comprar abans del 12 de desembre.

entremans

  • Divendres 18-12-2015 (reservar cita. Tarda). Sessió fotogràfica infantil. (30 fotos aprox. / 30 min 75 euros). L’Òscar ens té molt ben acostumades. En 30 minuts treurà les millors fotos dels vostres petits i, alguna, de la família. Que us sembla? segur que aquest any tindreu la millor de les felicitacions de Nadal oi? Recordeu reservar infomarespiratesiprinceses@gmail.com

photocall3

  • Dissabte 19-12-2015 (11h): Músiques i sons del Nadal. Concert de Nadal per als més petits amb tres instruments. Després d’un temps als Països Baixos duent a terme molts projectes musicals ens arriba Barcelona BabyConcert per acabar l’any amb música. Ens proposen un concert per a nens de 1 a 5 anys a on els sons del Nadal i les melodies de tres instruments diferents ens faran viure la màgia del Nadal. Preu família 2 i 3 membres 20€, 4 membres 25€. Cal reservar plaça.

1

  • Dilluns 28-12-2015 (18:15): Xmas Special by KIDDO. Vine a gaudir d’activitats nadalenques en anglès. Jugarem, cantarem i ballarem en anglès i amb els nostres fills. A més, ens emportarem un bonic record a casa, fet per nosaltres ;-D. Preu 15€ família. Cal reservar plaça.

 

  • Dilluns 4 i dimarts 5-1-2016: Nadalet. El casalet de Mares, pirates i princeses per nens de 2 a 6 anys. Ens queda alguna plaça pels dies 4 i 5 de Gener per al casalet de Nadal que fem cada any. Seràn dos dies màgics a on farem el fanalet, explicarem el conte dels Reis Mags i ens prepararem per viure la nit més magica de l’any. El preu pels 2 dies són 40€ (inclou esmorzar i horari de 9h a 14h). Contacteu via email per saber programació, fitxa inscripció i altres consultes.  n

En breu, publicarem una recomanació de les millors joguines per aquest Nadal. Joguines que no surten a la TV però que segur agradaran als vostres fills ;-D i també us deixem un link (https://marespiratesiprinceses.com/wp-content/uploads/2015/12/mercatsegonamampp2.pdf ) a on consultar els articles que no es van vendre del 8è Mercat de Segona Mà i que encara busquen una família. No deixeu de mirar-ho doncs segur hi trobareu alguna cosa interessant.

Bon desembre a tothom!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.