Un novembre ple d’activitats

Aquest Novembre us hem preparat 3 grans esdeveniments que faran que no pareu a casa.

mother&baby_day

MOTHER & BABY DAY, dissabte 8 de novembre, de 11h a 14h.

Si esteu embarassades o acabeu de tenir un petit, aquest dissabte 8 de novembre no podeu faltar al nostre espai. Tindrem un munt de sorpreses preparades per a vosaltres: showroom de Lactam (roba embaràs i lactància), amb la presentació de la col·lecció d’hivern i preus especials; sorteig d’una eco 4D gràcies a ECOX 4D; Oscar Vilà, el fotògraf especialitzat en embaràs i criança de Petits Retrats també ens visitarà amb alguna sorpresa,  Kupukupu ens ensenyarà les peces de cotó orgànic fetes a mà i personalitzades per nadons acabats de nàixer; farem un tastet del té orgànic i coneixerem la cosmètica vegana de Ringana, … i podreu experimentar el ioga amb nadons o el gim pre-part. 

Què us sembla? Tenim de tot per poder passar un bon dissabte ple de nadons, panxes i alegria. Si voleu rebre més informació, només heu de contactar-nos: infomarespiratesiprinceses@gmail.com

 

photocall

PHOTOCALL INFANTIL amb Petits retrats, dissabte 22 de novembre

Aprofita per fer una bonica sessió de fotos per al teu petit. L´Òscar Vila, de Petits Retrats, és un fotògraf especialitzat en embarassades, nadons i famílies, i dedicarà 30 minuts per família, en diferents escenaris fotogràfics, i aconseguirà el millor del teu artista. El preu de la sessió inclou un mínim de 25 fotos en format digital.

Quin millor regal de  Nadal per les vostres famílies, avis, avies, tiets, tietes… quedaran tots sorpresos.

Hores concertades a partir de les 10.30. Preu sessió: 72€/família.

 

mecatsegonama

6è MERCAT DE SEGONA MÀ, divendres 28 i dissabte 29 de novembre.

El divendres 28 de novembre a la tarda (17h a 20h) i dissabte 29 de 10h a 14h i de 17h a 20h, tindrem un bonic caos al nostre espai: tornem amb la sissena edició del Mercat de segona mà. Moltes famílies ens portaran tot allò que el seu petit ja no fa servir: cotxets, banyeres, llitets de viatge, trones, lleva-llets elèctrics, motxilletes, robeta, … una miqueta de tot. Si teniu alguna cosa que creieu que pot ser feliç en una altra família i està nova o quasi nova, encara esteu a temps de participar! Només ens heu de portar els objectes etiquetats amb el preu i el vostre nom i llistar-los tal com us expliquem al document que us adjuntem 6emercat2mà

I si voleu venir a xafardejar i trobar una miqueta de tot, no dubteu en passar-vos pel nostre espai segur que en sortireu amb algun tressor. Per ara, podeu fer una ullada als primers productes que ja tenim a https://www.facebook.com/marespiratesiprinceses/posts/773639616005651

Us recordem que el diumenge 23 de Novembre a les 10:30h farem la xerrada pediàtrica de Primers auxilis amb la nostra pediatra Paula Rodríguez. Podeu demanar més informació via email a infomarespiratesiprinceses@gmail.com

Com veieu tenim un novembre ben farcit! Esperem us animeu i en formeu part. Bon novembre a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.