Ja en tenim tres!

cabecera_2

Volem celebrar amb tots vosaltres el nostre tercer aniversari!

Aquest mes de gener fem 3 anys i ho volem celebrar amb una gran festa per a totes les famílies que formeu part d’aquesta aventura que és el nostre espai Mares, pirates i princeses.

No us perdeu la gran festa d’aniversari. Tindrem un castell inflable, manualitats, música, pintura de cares, un pastís i alguna sorpresa! Ens faria molta il·lusió que ens acompanyéssiu per bufar les espelmes el proper diumenge 26 de gener, d’11h a 13h. La festa serà oberta a tothom. Aprofitem per donar les gràcies a totes les famílies que heu confiat en nosaltres per gaudir de petits bons moments amb els vostres fills a Mares, pirates i princeses i a tots els col·laboradors que comparteixen les nostres il·lusions: gràcies Lola, Trini, Anna, Piero, Mai, Anna i Mylene. I als més importants, els més petits, els nens. Gràcies per omplir-nos de rialles. Confirmeu la vostra assistència per poder tenir-ho tot ben organitzadet

També us volem informar que tots els dimecres freds d’hivern, podeu venir a JUGAR A L’ESPAI DE JOC. De 10h a 12h podeu estar amb el vostre petit jugant mentre esmorzeu tranquil·lament. Preu: 6€ (inclou cafè per a tu i suc per al teu petit)

espai_de_joc

I per les famílies que encara no ens han provat, us propsem dues sessions de portes obertes:

  • Divendres 24 a les 16:30 Dansa amb nadons (2 a 14m): Una activitat per a mares amb ganes de dansar i compartir una bonica experiència amb el seu nadó. Mare i fill es comuniquen mitjançant el contacte físic i visual, i participen conjuntament del moviment i la dansa. Es fomenta una nova manera de relacionar-se, més capacitat d’escolta i alhora es reforcen vincles afectius. Les propostes també contribueixen a que la mare alliberi tensions, prengui consciència del seu cos i descobreixi altres formes de moviment mentre estimula la curiositat i motricitat del seu nadó. Es crea també un espai sincer de trobada amb altres dones que facilita l’intercanvi i la comunicació. Hora: 16:30h. Reserveu plaça a: infomarespiratesiprinceses@gmail.com o per telèfon en el 93 226 11 12  

DANSA EMBARASSADES

  • Dimarts 28 a les 19:30.  Dansa embaràs. Una classe per a les futures mares i pares que desitgin connectar amb el seu nadó durant l’embaràs, enfortint el vincle i la comunicació a través de la dansa, el moviment, la música i el so de la pròpia veu. Prendrem consciència del nostre cos i de la nostra respiració, per relaxar i alhora tonificar tota la musculatura que treballarà durant el part. Reserveu plaça: infomarespiratesiprinceses@gmail.com

alimentacio_infantil

Aquest mes també ens toca començar amb les xerrades pediàtriques. Dimarts 4 de Febrer, a les 19h. Xerrada: Alimentació infantil (0 a 3 anys) . La Paula Rodríguez, la nostra pediatra i assessora de lactància, us donarà informació sobre la importància de l’alimentació en elsl nens de 0 a 3 anys . Coneixereu com introduir els aliments, quantitats recomanades, com preparar menús diaris i com gestionar els vostres neguits. Preu: 20€. Reserveu plaça:  infomarespiratesiprinceses@gmail.com o  93 226 11 12  (i al març, “Primers auxilis”).

Esperem tingueu un molt bon Gener i ens veiem a la festa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.