Moltes felicitats i per molts anys més!

festa

El diumenge farà 2 anys que les “Elis” vam tenir el nostre tercer fill però aquest, va ser conjunt (tenia dos mares, dos pares i quatre germans): tota una gran família! El nostre fill és molt especial. Va ser un fill molt dessitjat, durant més d’un any, les dos mares vam anar creant-lo, aporant cada una el millor de nosaltres i aprenet de les nostres experiències per fer-lo únic. Així, el 20 de gener de 2011 va neixer “Mares, pirates i princeses”: un espai pensat per a les famílies amb nens de 0 a 6 anys a on compartir molt més que temps!

Aquests dos anys han estat intensos. Hem vist crèixer el nostre fill, fer les primeres passes, equivocar-se, aprendre, riure, plorar, … però mai perdre la il·lusió tipica dels nens. Volem donar les gràcies a totes les famílies que ho han fet possible: a les primeres famílies que van confiar en nosaltres (Marcela i Roc, Mònica i Lisa, Imma i Maya i Nadia, Verònica, …), a les que ens han seguit fins que els horaris o la llunyania de l’escola o ciutat ens ha separat (Guillermo, Elvira, Alessandra, Francesc, Estel, Montse, Susana i Edna,…), els que la crisi ens ha separat, i a les famílies que ens acompanyen aquest any i les que anem coneixent i esperem tenir al nostre espai aviat!

També volem disculpar-nos per si, durant aquest viatge, hem molestat a algú. No és possible crèixer sense equivocar-se i esperem haver aprés i millorar. Almenys la nostra intenció serà sempre aquesta.

Però ara toca estar contents i celebrar que aquest diumenge 20 de gener del 2013 “Mares, pirates i princeses” fa dos anys. I volem compartir la nostra alegria amb totes les famílies que heu fet possible que encarem aquest tercer any de vida amb més ganes i il·lusió que mai!

Us hem preparat un taller de manualitat, pintura de carones, espai de joc, castell imflable, fotocall, pastís, pluja de bombolles, … tot el que es pot esperar d’una festa.

Serà de 11h a 13h i ens agradaria molt tenir-nos entre nosaltres. Animeu-vos, aviseu-nos (informarespiratesiprinceses@gmail.com) i veniu amb els vostres tressors. Ens ho passarem molt bé!

3 pensaments sobre “Moltes felicitats i per molts anys més!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.