Manualitats amb nens per Nadal

En deu dies comencen les vacances de Nadal. Uns dies a on els grans anem de bòlit i els petits viuen amb molta i·llusió i alegria. Des de Mares, pirates i princeses us proposem 3 manualitats molt fàcils i boniques que es poden fer a casa amb els més petits i amb materials de poc cost.

  • Felicitacions de Nadal per a tota la família. Només necessiteu: pintura de dits, cartolina de dos colors i gomets. Si voleu donar-li un toc encara més especial… podeu fer bloquets de neu amb cotó fluix i engantxar-los amb pega. Ideal per a veure l’evolució dels nostres petits any darrera any. A què és maco aquest angelet?

Photo 09-12-12 23 51 35

  • Figures del pessebre amb rotllos de paper WC. Amb els rotllos de cartró del paper de WC, rotuladors de colors o pintures de dit, retalls de roba per fer vestits, llana per fer cabells, pega … i una miqueta d’imaginació podeu fer qüasi totes les figures del pessebre. El rotllo és el cos i amb la resta de material el decoreu. Si feu animalets l’ideal és posar-lo en horitzontal i les persones, en vertical.

Espero us animeu a fer-les a casa i gaudiu d’una bona estona en família. Recordar-vos que tenim varies activitats especials pel Nadal (https://marespiratesiprinceses.com/2012/11/26/activitats-amb-nens-de-0-a-6-anys-desembre/) i que totes les compres que feu aquest mes a la nostra botiga …muro facebook nadal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.