Pinterest?

Des de fa uns dies que tenim a la nostra web una nova secció, un nou racó on hi han un munt de coses… , es tracta del Pinterest. Potser ja sabeu què és, però pels que no teniu ni idea us farem cinc cèntims.

Pinterest ve a ser una xarxa social on el que es comparteix són els teus gustos, les coses que t’agraden, allò que és del teu interés. I com es comparteix? doncs a través de imatges. Quan hi ha una cosa que t’agrada i la vols compartir has de fer un “pin”, que no és res més que penjar-la en el teu perfil de Pinterest per que la vegin els teus seguidors. Pots classificar els teus pins i guardar-los en carpetes (boards) segons la temàtica, i pots seguir els pins de qui vulguis, sempre que tingui un perfil de Pinterest.

I què tenim nosaltres en el nostre Pinterest? doncs tenim una mica de tot: la carpeta de “Mares, pirates i princeses”, on podeu trobar coses que passen al nostre espai, cartells, fotos…; la carpeta “Coses que ens agraden” on hi han imatges d’allò que anem trobant per la xarxa i ens sembla “xulo”; i el que és més interesant de tot, la nostra botiga. Sí, sí, hem posat els nostres productes i ho fem servir de catàleg/botiga online.

Us convidem a que sigueu “pinners” i us doneu d’alta a Pinterest (la veritat és que quan ho proves enganxa bastant!!) així podreu seguir-nos i estar super al dia.

En el cas de que us interessés algun article del nostre catàleg, simplement ens heu d’enviar un e-mail a infomarespiratesiprinceses@gmail.com i dir-nos quin producte és, quina talla, color, etc i nosaltres ens encarreguem de la resta, així de fàcil.

I ara, vinga, a pinejar!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.