Gràcies i ens veiem al Nadal amb el 3er Mercat de Segona mà!

El passat dissabte vam tenir al nostre espai el nostre Segon mercat de Segona . Una molt bona manera de donar vida a objectes que ens han ajudat i que encara poden fer servei a altres famílies.

Els artícles de segona mà ens agraden, i cada cop més. Donant o adquirnit un objecte de segona mà estàs ajudant a altres famílies a tenir-lo per un preu més assequible. Però el més important és allargar la vida d’allò que encara serveix i que l’entorn consumista fa que “tirem” abans d’hora. És, també, un molt bon exercici per als nostres fills que veuen i entenen que tenir coses d’altres és divertit. Que estrenar coses noves i tenir tenir i tenir més, no sempre és el millor exemple per a ells i per a nosaltres.

La Gal·la té una bici “nova” que abans va ser d’una altra nena. Amb ella hem començat a passejar i a ensenyar a la bici nous llocs. A jugar creant històries dels llocs a on la bici havia estat abans i el feliç que havia fet a la seva antiga nena. Com ara, nosaltres la farem feliç seguint jugant amb ella.

Des de Mares, pirates i princeses us volem donar les gràcies a totes les famílies que ens han ajudat portant o comprant coses i us animem a seguir-ho fent. Ens hem quedat uns quants artícles durant unes setmanes per si alguna família hi està interessada (us ho adjuntem Articles 2ma.jpg )

Si teniu preguntes podeu contactar amb nosaltres vía email infomarespiratesiprinceses@gmail.com I us comuniquem que a finals d’any farem el nostre “3er mercat de Segona mà”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.