Recomanacions per un llarg cap de setmana!

Demà comença un cap de setmana llarg… moltes escoles fan festa divendres i la resta dilluns. Des de “Mares, pirates i princeses” us volem donar algunes opcions per gaudir en família si us quedeu a Barcelona.

  • Divendres 25 de maig tenim un taller de PRIMERS AUXILIS INFANTILS a càrreg de la pediatre Paula Rodriguez. Serà al migdia (de 14h a 16h) i inclou dinar. El preu per persona és de 32€. Un taller a on aprendrem com actuar en cada cas i en funció de l’edat del petit. Una sessió molt pràctica que dona nocions i tranquil·litat als pares.

  • Divendres 25 de maig, a les 17:30h farem el taller de dansa del ventre per a mares amb nenes de 3 a 6 anys. Una sessió divertida a on ens posarem mocadors de monedes, ens pintarem i ballarem als ritmes orientals. Preu sessió: 12€ (adult gratuït).

  • I pels més grans, a partir de 8 anys, us recomanem anar al Liceu a gaudir de l’espectàcle màgic dissabte i diumenge a les 11h. El gat amb botes  és una òpera de Xavier Montsalvatge sobre el famós conte de Perrault. És la història d’un gat espavilat que fa la fortuna i la felicitat del seu pobre amo. Amb una duració d’1h i 15 minuts (sense mitja part) segur que no us deixarà indiferent a més de ser una oportunitat per introduir l’òpera des de petits. ( Podeu trobar més informació a http://www.sortirambnens.com/sortides-amb-nens/espectacles.html ).

  • I si finalment surt el sol i la caloreta es queda amb nosaltres, us proposem fer uns gelats de iogurt amb els més petits. És molt fàcil i als nens els encanta participar en la cuina i més, si és per fer dolços! Només heu de tenir iogurts de gustos i unes glassoneres. Feu que els nens omplin les glassoneres amb cullarades del iogurt que més els agradi, després hi afegiu una palleta (tallada a mida del petit) i … cap al congelador. Si teniu glassoneres de diferents formes i “caramels” petits per decorar pastissos, aconseguireu un toc més festiu. I ja ens direu com us han quedat!

Esperem passeu una bona estona amb la família i us recordem que la setmana que ve publicarem les activitats de JUNY.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.