Viure Sant Jordi amb nens

Com ens agrada Sant Jordi! Sortir de bon matí i trobar-nos el carrer ple de parades amb llibres i contes per a tots els gustos i les cantonades plenes de rosses. No fa falta que sigui festiu per poder passejar i deixar-se seduir per les ganes de remenar fins a trobar aquell llibre que, per algun motiu especial, ens acaba robant el cor. Com veieu, aquesta festa ja ens agradava abans de ser pares però ara, encara ens agrada més! I no només per potenciar la lectura i l’amor.

Fa anys, amb el primer Sant Jordi del meu fill gran, li vaig voler regalar un conte de “La llegenda de Sant Jordi” … i ja en portem 6. S’ha convertit en la nostra “missió familiar” del dia: trobar un nou conte de la llegenda que ens agradi a tots i que tingui alguna cosa que el faci especial. Aquest any n’he vist un a l’Fnac que ja m’ha robat el cor però segur que no aconseguirà que en compri algun altre a una de les parades del barri. Segur que de camí a l’escola en veure’m algun i a la tarda, ja l’anirem a buscar.


Per a totes aquelles famílies que viuen el Sant Jordi com una diada especial i que l’esperen des dels dies previs us proposem algunes activitats per fer en família i gaudir al màxim d’aquest 23 d’abril.

 • Viure la llegenda com una festa per als més petits: Aquest mes tenim l’especial de Toddler Sense de Cavallers i princeses. Serà el dissabte 21 d’abril al matí . Per a nens de 1 a 3 anys (15€ nen, pares no paguen). Activitat en anglès.
 • Conta contes: el diumenge 22 d’abril, a les 11:30h us proposem venir al nostre espai a fer el taller de contes amb manualitat per a nens de 2 a 6 anys. Viurem la llegenda i construirem els seus personatges: Sant Jordi, drac i princesa! Preu per nen 8€.

 • Teatre: Al Guasch Teatre podeu veure la representació musical de la llegenda de Sant Jordi pensada per als més petits. Fan funció dissabte 21 i diumenge 22 a les 17h. (Podeu consultar més informació a http://www.sortirambnens.com )

 • Passegeu i regaleu un llibre i una rosa a algú proper. Des de “Mares, pirates i princeses” prepararem un petit recull de primers contes i llibres de suport per a les noves famílies. També tindrem uns punts de llibre molt especials fets a mà pels nois d’Aspace (centre educacional i d’orientació per a nois i noies amb paràlisi cerebral). Us oferim un 5% de descompte en els nostres llibres i contes el mateix dia 23 d’abril. Esperem veure’us pel nostre espai.

FELIÇ SANT JORDI a tots, famílies!

2 pensaments sobre “Viure Sant Jordi amb nens

  • Elisendas diu:

   Hola Laia, totes les activitats les fem al nostre espai. L’adreça és Avda. de Roma 82.
   Recorda que si voleu venir heu d’enviar-nos un email per reservar la vostra plaça.
   Fins aviat!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.