Primers contactes amb llengües estrangeres: It’s time to play

Ja fa temps que sabem que quan sóm petits tenim molta més facilitat per aprendre nous idiomes. Hi ha estudis que demostren que les llengües es poden aprendre amb la meitat de l’esforç quan sóm nens fins a 6 anys sense que aixó vulgui dir que després no en puguem aprendre més, és clar! En aquesta mateixa línia ara podem trobar escoles d’idomes creades especificament per a infants i ja des de molt petits. Un bon exemple el tenim al barri amb Kids & us i Helen Doron.

I obviament, des de Mares, pirates i princeses no ens hem pogut resistir a afegir el nostre granet de sorra a l’aprenentatge d’idiomes. Ja fa alguns mesos que hem engegat les sessions “It’s time to play” amb un grup de nens i nenes de 1 a 3 anys. La nostra idea no és tant fer una classe d’anglès amb l’objetiu d’aprendre un idioma de manera divertida sino que pensant en la manera que tenen els nens d’aprendre (aprenen millor el que descobreixen i experimenten jugant) hem fet una sessió  de 45 minuts a on es canten cançons, s’expliquen contes, juguem a jocs com netejar cotxes, el joc de les cadires entre molts més, … però tot allò que fem dins d’aquesta sessió es fa en anglès. De manera que el nen es diverteix mentre es va familiaritzant a sentir sons, paraules, cançons…. en anglès! De fet, si heu passat per la botiga és fàcil que us haguem explicat l’anècdota de l’estiu a un petit poble del País Vasc i com el nostre fill es va passar tota la setmana jugant amb nens del poble (que només parlaven Euskera i el nostre fill als 3  anys només parlava català) i com de bé s’ho van passar i com van acabar asabent unes quantes paraules en la llegua de l’altre!

Creiem que és una bona manera per passar una bona estona junts i, a més a més, cal dir que també aprenen anglès tot i que aquest no és el objectiu principal de les sessions.

Us oferim l’opció de venir a jugar en anglès amb els vsotres fills:

  • Grup d’1 a 3 anys : els dimarts a les 18:00h
  • Grup de 3 a 6 anys: els dimarts a les 17:15h. NOU!

Aquesta activitat té un cost de 45€ mensual i 120€ el trimestre (abril, maig i juny)

El dimarts 27 de març farem una sessió de portes obertes pel grup de 3 a 6 anys. Els que esteu interessats en assistir confirmeu-nos-ho vía email a informarespiratesipirnceses@gmail.com

Un pensament sobre “Primers contactes amb llengües estrangeres: It’s time to play

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.