Noves activitats per a famílies amb nens de 0 a 6 anys al Novembre

Us hem preparat 3 propostes noves per al mes de novembre que esperem us agradin.

La PRIMERA: TODDLER SENSE (1 a 3 anys)

Per als més petits tenim Toddler Sense. És la continuïtat de Baby Sensory per a nens de 1 a 3 anys. Serà una activitat de 1h setmanal tots els dijous a les 11:00h. L’últim dijous d’octubre, el 27, hi haurà una sessió especial de “HALLOWEEN”.

Autor foto: “per Palm Z”.

A la sessió del dijous 27 d’octubre podreu gaudir d’una celebració anglesa del Halloween amb el vostre nadó. Toddler Sense celebrates Halloween with a special “Baby Pumpkin” Party on Thursday 27th of October.  

Come and join the fun with a pumpkin dance, the autumn harvest, the garden with textures, autumn colours and smells, the autumn orchestra, the bonfire party, play in our exploratory play area, pumpkins, autumn shakers, bouncing balls, pom-pomes, textures, bubbles, balloons and lots more.

Cost sessió especial 15€.

La SEGONA: TALLER MUSICAL DE LA CAPUTXETA VERMELLA (2 a 6 anys)

Tots els dissabtes de novembre us esperem amb la família al complert a les 11.00h. Durant 1h i 1/2 la Montse Loaso, cantant mezzosopran, ens guiarà en un taller musical amb cançons, música, manualitats i disfresses sempre tenint com a base el conte de La caputxeta vermella. Amb un mes en tindrem prou per conèixer i representar el conte de la  caputxeta en una versió musical i moderna a on hi participarà tota la família . Aquest taller té un cost per família: 50€/m. Sessió aïllada 15€.

I la TERCERA: CORREM? (per mares acompanyades de nens, grans o petits o …)

El dissabte 5 de novembre a les 11.00h us convoquem a davant del nostre espai per anar a córrer amb  Mares, Pirates i princeses. Si fa dos o mes mesos que has tingut un fill i  vols posar-te en forma d’una manera divertida amb el teu fill o filla vine aquest dissabte i  podràs sortir a córrer pel carrer sense tenir pressa i després acabar al nostre espai fent uns estiraments i exercicis per ajudar-te a recuperar la forma física. Taller a càrrec de la nostra  Fisioterapeuta experta en la recuperació post-part  Aura Turull. Aquesta activitat serà gratuïta amb inscripció amb possibilitat de tenir continuïtat.

Esperem siguin del vostre interès i recordeu que totes les activitats cal reservar-les amb antel·lacióa infomarespiratesiprinceses@gmail.com o 93 226 11 12. A finals de setmana ja tindrem preparades el resta d’activitats de novembre.

2 pensaments sobre “Noves activitats per a famílies amb nens de 0 a 6 anys al Novembre

 1. Dolors diu:

  Hola i felicitacions per la genial iniciativa!
  … i si fa una mica més de dos mesos que vam ser mares…?? (un parell o tres d’ anys també val ?? 🙂 el meu nen sempre vol venir amb nosaltres quan sortim a córrer, segur que li encantarà fer-ho amb d’ altres mares i nens.. Està pensat només per a mares i nens o els pares també hi poden participar? Gràcies!

  • Elisendas diu:

   Hola Dolors,
   pares, tietes, germans grans, … tothom i és ben rebut! Només cal ens confirmeu per email que vindreu i esperem no plogui per tenir un dia rodó.
   Bona setmana “curteta” a tots

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.