Demà taller de contes gratuït per a nens i nenes de 2 a 6 anys

Dimarts 28 de juny farem l’últim taller de contes d’aquest crus 2010-2011 i us hi volem convidar. Serà a l’hora de més calor, a les 17:30h i mentre estem ben fresquets farem el conte “Adéu, xumet” (editorial VOX) i en comptes d’una manualitat, cantarem una cançó per anar-nos preparant per despedir-nos del xumet (i els grans ens explicaran com ho van fer ells que ja no en porten!). Recordeu que ens heu de confirmar l’assistència a infomarespiratesiprinceses@gmail.com

També volem compartir amb vosaltres una foto de la festa del passat 17 de juny. Gràcies a tots els que hi van ser i els que no hi van poder assistir per acompanyar-nos en aquest curs.

I recordar-vos que la setmana que ve i durant tot el mes de JULIOL tindrem les nostres activitats especials d’estiu. Psicomotricitat, Funny day amb contes i jocs en anglès a partir d’1 any i fins als 6 anys), Ioguem que combina ioga per nens amb contes i mandales, música i jocs en família.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.