Recomanacions per a mares, nens i nenes …

Per aquest cap de setmana us volem donar dos suggeriments si voleu evitar les hores de mes calor i estar fresquets en família.

La primera és anar al Jove Teatre Regina a veure El conte de la lletera. Un conte tradicional d’una nena que podria ben bé ser una de les nostres filles. Podeu veure’l el dissabte 18 de juny a les 18h i està pensat per a nens i nenes a partir de 3 anys. Segur que us ho passareu bé, l’obra està pensada per fer participar el públic en el conte: haureu de cantar varies cançons que formen part de la història.

Per a més informació, consulteu la web http://www.sortirambnens.com

I per a totes aquelles mares que no tenen mai temps per a elles però gaudeixen sent mares us suggerim el llibre La feina o la vida d’Eva Piquer. És divertit, amb capitols molt curts i independents que fan més fàcil la lectura pels pocs  minuts dels que les mares gaudim per poder llegir. I no sé vosaltres, però nosaltres hem rigut sincerament al trobar-nos en més d’una de les situacions de les que proposa l’autora. Va, animeu-vos a llegir-lo. És un bon llibre d’estiu. (Si voleu saber més de l’autora, http://www.evapiquer.cat)

Bon cap de setmana!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.