Agenda Juny

Des d’ara i durant el mes de JUNY farem els següents tallers:

Massatge infantil. Els dilluns a les 18h. Possibilitat de realitzar sessions separades 24€, tot el curs 5% descompte.

 • Primera part: dilluns 23 de maig, les cames i la pantxeta (còlics pels més petits).
 • Segona part: dilluns 30 de maig, braços i manetes.
 • Tercera part: dilluns 6 de juny, pit i abdomen.
 • Quarta part: dilluns 20 de juny, esquena.
 • Cinquena part: dilluns 27 de juny, cara.

Xerrada gratuïta sobre les teràpies naturals (homeopatia, reflexologia i flors de Bach) com ens poden ajudar en el nostre dia a dia ja des de petits. Dimecres 1 de juny a les 19h (duració aproximada 30 minuts i els nens són ben rebuts!).

 

Taller gratuït de Dansa del ventre per a embarassades. El dimecres 25 de maig a les 19:00h, la Cecé ens farà una mostra del divertit que pot ser fer exercici i preparar-se pel part seguint sentit-nos molt femenines.

Els dos últims dimarts de maig, de 10:00 a 12:00h, tenim mostra de dansa del ventre per a mares amb bebès i la xerrada-taller de la nostra nutricionista sobre “Esmorzars i berenars saludables fets a casa”.

Taller Siguem música. Dissabte 4 de juny. Grup 1 a 3 anys a les 10:30 i grup de 3 a 6  a les 12h. Siguem música és un taller on podrem explorar la vessant més creativa de les famílies, ajudant als infants a conèixer la seva pròpia creativitat mitjançant la creació de cançons i utilitzant moviments, acompanyats durant tot el procés, pels seus pares.

Curs Preparació al part INTENSIU. Dissabte 4 i 18 de juny de 10:30 a 14h. A càrrec de Maria Peitx.

El primer dissabte parlarem  DEL PART (tipus de part, fases del part, tècniques de control del dolor, respiració durant el part, anestèsia peridural, estrips/episiotomia… i del PUERPERI  (cures de la mare després del part, aspectes psicològics del puerperi, adaptació de la família, paper del pare…). El segon dissabte parlarem del NADÓ (primeres cures a sala de parts, cura del melic, el bany…) i  de LACTANCIA.

Maria Peitx va néixer a Barcelona, va estudiar infermeria i va treballar a l’Hospital de St Joan de Déu com a infermera pediàtrica durant 5 anys. Des del 2006 és llevadora i treballa a l’atenció primària de Barcelona fent consulta obstètrica i ginecològica; grups de joves;  grups d’educació maternal, de postpart i de suport a la lactància. Treballa també a la sala de parts de l’Hospital Casa de la Maternitat de Barcelona. És mare  del Max de quasi 3 anys i de la Mia de 8 mesos.

I el divendres 3 de juny, ens visitarà el MAG DAVID i farem màgia tots plegats. Ens trobarem a les 17:30h i jugarem amb globus, farem desaparèixer objectes, transformarem mocadors i, sobre tot, riurem!

I seguirem amb les activitats que anem oferint fins ara:

 • Psicomotricitat (grup de 10 a 24m). Tots els dilluns a les 11h.
 • Psico-música (grup de 0 a 9 m). Tots els dilluns a les 12h.
 • Psicomotricitat (grup de 2 a 4 anys). Tots els dilluns de les 17 a les 18:30h.
 • Espai de joc amb esmorzars de mares. Tots els dimarts de 10h a 12h. Espai de joc, dansa del ventre, esmorzars i xerrades d’interès. Encara sou a temps de proposar el tema d’interès per la xerrada de juny.
 • Taller de contes amb manualitat relacionada. Tots els dimarts a les 17:30h.
 • Ioga embarassades. Tots els dimarts a les 18:45h.
 • Ioga mama’s i bebès. Els dimecres a les 10:15h.
 • Música (grup 1 a 2 anys) a les 16:30h i grup 2 a 3 anys a les 17:45h. El divendres 17 de juny farem la festa de final de curs amb l’actuació musical d’en Pere i l’Alba que ens faran ballar i cantar mentre prenem un suc ben fresquet.
 • Baby Sensory, els dijous a les 11h, 12:30h i a les 15:45h. Espai d’estimulació pels menors de 13 m.
 • Dansa del ventre, dijous a les 17:15h. Per a mares i nenes de 3 a 6 anys.
 • Ioga en família (amb nens de 3 a 6 anys) a les 18:15h. Els dijous 2, 16 i 30 de juny. 35€ per família.
 • Gimàstica suau, per a mares, avies, tietes i tothom qui vulgui moure’s al ritme de la nostra fisioterapeuta Aura. Cada divendres a les 12h.

Recordeu que cal reservar plaça i pregunteu per sesions de prova o aclaracions. Espere’m veure’us pel nostre espai!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.