La lluna, la pruna al teatre del Raval

La Lluna, la pruna de la Cia. Mercè Framís és un espectacle d’ombres xineses per a nens i nenes de 2 a 7 anys. Aquest recull de poemes, cançons i embarbussaments és l’espectacle familiar que us recomanem juntament amb sortir amb nens per passar una bona estona amb els més petits i anar introduint-los al món del teatre i les titelles. Té una durada de 45 minuts i el podeu veure al Teatre del Raval, c/ Sant Antoni Abad nº12 (sortida metro L2 Sant Antoni). Dies: 19, 20, 26 i 27 de març.

Per a més informació www.sortirambnens.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.