Un curs més, ple d’il·lusions!

Ja estem preparats pel nou curs. Un curs molt important per a Mares, pirates i princeses, no tant per les novetats en activitats sino per l‘escoleta d’educació lliure que tindrem als matins al nostre espai. Esperem ens vingueu a veure en el nou horari de 16:45h a 19:30h. Sereu benvinguts!
horari

A continuació us deixem el nou horari d’activitats d’aquest curs. L’inici de la majoria de les activitats serà durant aquesta setmana i la primera d’octubre. Us deixem el link a on consultar.

Aprofitem per a informar-vos que el dimarts 22 de setembre farem portes obertes de les activitats en anglès per a petits.

A les 17:15 h hi haurà el PLAYGROUP: un espai que combina activitats dirigides amb joc lliure però en anglès. Ideal com a primer contacte amb l’idioma per a famílies amb nens de 12 a 36m. El preu de l’activitat mensual serà de 48€ i hi ha una matrícula de 15€ aual i per família.

angles

A les 18h hi haurà ANGLÈS PER A NENS: una activitat dirigida a famílies amb nens de 3 a 5 anys que volen introduir l’anglès en el seu dia a dia. Jugaran, cantaran, ballaran, explicaran contes i faran manualitats. Segur que s’ho passaran d’allò més bé mentre aprenen anglès. El preu de l’activitat és el mateix que el del Playgroup.

Recordeu que si voleu assistir a les portes obertes caldrà que ens feu arribar un email amb el vostre telèfon i nom i edat del nen.

Esperem us animeu a participar en alguna activitat al nostre espai i ja us avancem que a partir d’octubre tornen les activitats especials dels divendres a la tarda i els espectacles del cap de setmana (un al mes). 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.