Bones vacances ;-D

Tot arriba i ara ens toca a nosaltres. tenim ganes d’aigua, de sorra, de bicicleta, d’excusions al bosc, de llargues migdiades, de vespres a la fresca, de molts jocs de pilota i tardes de jocs de taula, de berenar coca amb xocolata i de refrescar-nos amb gelats de gel, …

Tenim ganes de descansar i gaudir de temps en família. Tornarem el 3 de setembre amb les piles ben carregades. De totes maneres, podeu contactar amb nosaltres vía eamil i anirem contestant els vostres dubtes o consultes (infomarespiratesiprinceses@gmail.com) .

Si voleu consultar les activitats que tenim preparades per la tornada (setembre a desembre) només heu de fer click a https://marespiratesiprinceses.com/2012/07/11/activitats-per-a-nens-de-0-a-6-anys-trimestre-setembre-a-desembre-2012/ i us avancem que durant els primers 15 dies, tindrem matíns d’espai de joc i tardes de tallers.

BON ESTIU A TOTS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.