Felicitats a tots els pares!

Dilluns és el dia del pare i des de “Mares, pirates i princeses” volem dessitgar a tots els pares un feliç dia del pare.

El divendres passat vam fer el taller guiat per l’Angela, on els nostres petits artistes van crear una rajola de fang amb un missatge personalitzat per al seu super pare. La veritat és que ens ho vam passar molt bé i hem après alguns secrets per treballar millor amb el fang.

Aquest matí ens han arribat cuites i aquesta tarda ja es poden recollir per pintar-les i deixar-les estupéndes!

Si encara voleu sorprendre més al pare podeu retallar dos quadrats de cartulina, escriure-li un missatge (o fer-li un dibuix o decorar-la amb gomets (en funció de l’edat)) i fer-los-hi un forat a cada cantonada. Després podem colocar una cartulina decorada a la part de baix (amb el dibuix que es vegui per fora), després posem la rajola de fang i sobre l’altre cartulina. Passem una cinta pels forats i hi fem un llaç. D’aquesta manera, l’haurem embolicat de manera personalitzada i encara lluirà més!

Si encara no heu preparat res pel vostre pare us animem a fer-li un bonic dibuix a on surtiu ell amb vosaltres. De segur que s’alegrarà al veure que bé dibuixeu!

Volem aprofitar per recomanar-vos un espectacle pel cap de setmana: és El jardí de l’avi al teatre Tantarantana (C/ de les Flors nº22, Barcelona).  Un bonic i sorprenent espectàcle d’ombres xinesques a on tota la família gaudirà d’una manera diferent d’explicar un conte a on un avi és el protagonista de la història.

Hi ha espectàcles fins a l’1 d’abril tots els Diumenge a les 12h ( 7,5€ persona). Podeu consultar més informació a  http://sortirambnens.com/sortides-amb-nens/espectacles/4009-el-jardi-de-lavi-al-tantarantana.html

Bon cap de setmana i feliç dia del pare (dilluns, dimarts i … cada dia de l’any!).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.