Cap de setmana del 19 i 20 de novembre amb nens

Per aquest cap de setmana tenim dues propostes a fer-vos si voleu sortir amb els reis de la casa.

A les 11h del matí tenim una nova sessió del taller musical de “La Caputxeta Vermella“. La Montse ens explicarà una versió modernitzada de la Caputxeta, cantarem les cançons del conte i jugarem a fer una mica de teatre.

A la 17h de la tarda us proposem anar a La Pedrera. Fan “Riu Avall. Del Pirineu a l’Ebre” (dansa). Un espectacle recomenat per a nens i nenes a partir de 4 anys, en que un fotògraf, que viu al Pirineu, vol fer una fotografia de l’abraçada que es fan el riu Ebre i el Mar Mediterrani, en el lloc on es fonen, el Delta. En aquest viatge es trobarà amb cantades, menjades i ballades de tota mena, que celebren a les comarques que anirà travessant. Aprendrà a moure’s i a ballar com la gent de cada territori.

I el diumenge us proposem anar al GUASH TEATRE a veure La flauta màgica de W.A. Mozart. Tant al matí (12:30h) com a la tarda (17h) podeu gaudir d’una bona adaptació de la famosa òpera de Mozart per als més petits a on tot succeeix en un bosc màgic, amb un ocellaire molt especial que ajudarà al príncep Tamino a trobar la seva estimada filla de la Reina de la Nit i tot al ritme de les melodies de Mozart amb lletres adaptades als més petits.

Bon cap de setmana famílies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.