Teatre matinal per nens de més de 3 anys al juliol

 

Si sou dels que us quedeu per Barcelona aquest cap de setmana, us proposem una sortida en família que segur us agradarà. Es tracta de GONG! Un conte musical d’uns 50 minuts de durada que es basa en les emocions i sentiments que viu la dragona Mina_li al ser i sentir-se diferent dels altres dracs.

Tots som diferents. Uns som alts, altres baixos, uns rossos, altres morenos, uns saben dibuixar, uns altres cantar… La Mina-Li és una dragona que no sap tirar foc i decideix fer un viatge per la Xina per solucionar el seu gran problema. Acompanyarem a la dragona en el seu viatge i compartirem amb ella l’amor, la tristesa, la por, la gelosia i l’alegria entre d’altres a través de la música.

 

Podeu veure-ho els diumenges 17, 24 i 31 de juliol a les 12:30h a l’Espai de Teatre del Poble Espanyol.

Per més informació http://www.sortirambnens.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.